Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TiMi Studio ve Capcom Mobil için Monster Hunter Oyunu Geliştiriyor

 
 
Tencent Games'in bir yan kuruluşu olan TiMi Studio Group ile Japonya merkezli oyun geliştirme ve yayımlama firması Capcom, yeni ortaklıklarını duyurdu. Bu ortaklık kapsamında mobil cihazlar için yeni bir Monster Hunter oyunu geliştirdiklerini açıkladı. Monster Hunter, Capcom tarafından geliştirilen bir aksiyon rol yapma serisi olarak karşımıza çıkıyor.
 
Yeni oyun mobil cihazlara çıkış yapacak 
 
 
 
Sadece mobil cihazlar için geliştirilecek olan yeni Monster Hunter oyunu mobile özel yeniliklerle beraber gelecek. TiMi ve Capcom arasındaki bu ilk ortaklık, her iki tarafın deneyimini ve güçlü yanlarını birleştirecek.
 
Monster Hunter evreni birçok platforma genişlemeye devam ediyor. Capcom bu seriyi daha fazla platforma getirmeyi istiyor ve bu kapsamda çeşitli ortaklıklar kuruyor. Bu yeni mobil oyunun hem deneyimli hem de yeni oyunculara hitap etmesi planlanıyor. Mobil cihazlara gelecek olan bu yapım ile artık oyuncular istedikleri yerden bu evrene giriş yapabiliyor.
 
Oyun hakkında ilerleyen zamanlarda daha fazla detayın yayınlanması planlanıyor. Şu ana kadar geliştirilen bu yapım hakkında bilinenler bunlardan ibaret.
 
Öte yandan Monster Hunter serisinin ana yapımları içerisinde Monster Hunter - (2004), Monster Hunter 2 - (2006), Monster Hunter Tri - (2009), Monster Hunter 4 - (2013), Monster Hunter World - (2018) ve Monster Hunter Rise - (2021) yer alıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Monster Hunter Rise Capcom Nintendo Switch
Dragon Ball Xenoverse 2 için Yeni Güncelleme 10 Kasım'da Geliyor Need for Speed Unbound için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.11.2022 09:46:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Monster hunter 6 inşallah çıkar.
Numerik olarak en son 4 çıkmıştı.

BSC Misafiri

8.11.2022 21:21:14

0
Monster hunter 6 inşallah çıkar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter Rise
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız