Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter Rise'ın Satış Sayısı Güncellendi: 12 Milyonu Aştı

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan aksiyon rol yapma oyunu Monster Hunter Rise'ın satış sayısı güncellendi. Bu kapsamda dünya çapında 12 milyondan fazla sattığı açıklandı. Monster Hunter Rise'ın en son 31 Aralık 2022 itibarıyla toplamda 11,7 milyon satışı aştığı bildirildi.
 
Rol yapma oyunu satmaya devam ediyor
 
 
 
Geçtiğimiz yıl biz oyun severlere sunulan aksiyon macera rol yapma oyunu Monster Hunter Rise, oynanmaya ve satmaya devam ediyor. Ödüllü ve çok satan Monster Hunter serisinin yeni oyunu olan Monster Hunter Rise'da bir avcı rolünü üstleniyor. Bizlere sunulan tehlikeli ve tehdit dolu dünyada çeşitli bölgeleri keşfedebiliyor,  birçok türden silahları kullanabiliyor ve canavarları alt edebiliyoruz. 
 
Monster Hunter Rise, ilk olarak 26 Mart 2021'de Switch için ardından 12 Ocak 2022'de Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Microsoft Store) sürümleri ise 20 Ocak 2023 tarihinde yayınlandı.
 
Oyun şu anda Steam üzerinden 375,34 TL'den satışta. Monster Hunter Rise + Sunbreak paketi ise 469 TL. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Monster Hunter Rise Capcom Nintendo Switch
Back 4 Blood için İçerik Desteği Sonlanıyor: Ekip Odağını Yeni Oyuna Kaydırıyor Steam'de Bu Hafta Öne Çıkan indirimler: CoD, Crysis ve Daha Fazlası

BSC Misafiri

4.2.2023 09:10:07

0
Monster hunter gelmiş geçmiş en iyi oyundur.Keşke 50 milyon satsa
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter Rise
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız