Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter Rise için Yeni Dönüm Noktası: Satışlar 13 Milyonu Aştı

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan aksiyon rol yapma oyunu Monster Hunter Rise için yeni satış rakamları açıklandı. Bu kapsamda Cacpcom oyunun dünya çapında 13 milyon satış sayısını aştığını ve Monster Hunter Rise: Sunbreak genişletmesinin de dünya çapındak 6 milyon sattığını duyurdu.
 
Monster Hunter Rise'ın en son 12,7 milyon satışı aştığı Monster Hunter Rise: Sunbreak paketinin ise 5,4 milyon adet satıldığı bildirilmişti.
 
Monster Hunter Rise satmaya devam ediyor
 
 
 
Aksiyon rol yapma oyunu Monster Hunter Rise, ilk olarak Switch için 26 Mart 2021'de, ardından 12 Ocak 2022'de Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Microsoft Store) sürümleri ise 20 Ocak 2023'te yayınlandı.
 
Diğer taraftan genişleme paketi Monster Hunter Rise: Sunbreak ise dünya çapında 30 Haziran 2022'de Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Microsoft Store) sürümleri 28 Nisan 2023'te oyunculara sunuldu.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Monster Hunter Rise Capcom Nintendo Switch
Baldur’s Gate 3'ün PC Sürümü Öne Çekildi: PS5 Sürümü Ertelendi Amazon Prime Gaming Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

BSC Misafiri

1.7.2023 17:39:43

0
Capcom son iki monster hunterla seviyeyi arşa çıkartmıştır.Bu oyunu hakkıyla oynayan başka oyunun maalesef yüzüne bakmaz.Sırf nesillerdeki diğer oyunları oynamak için bazen bu oyun çıkmasın istiyorum:(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter Rise
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız