Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher'ın Yeni Çizgi Romanı Bu Yaz Çıkacak

 
CD Projekt Red'in 2015 yılında yayınladığı The Witcher 3'ten sonra, haklı olarak The Witcher markası tüm dünyada popüler oldu. Elbette hikayenin yaratıcısı Andrzej Sapkowski'nin kitaplarını da unutmamak gerek. Kitaplar, çizgi romanlar, oyunlar derken geçtiğimiz yılın sonunda da The Witcher dizisi ile birlikte son zamanların en popüler markalarından biri oldu The Witcher.
 
The Witcher'ın yeni çizgi romanı da geçtiğimiz saatlerde duyuruldu. Dark Horse Comics tarafından yayınlanacak ve 4 sayıdan oluşacak. Konusu ise: Canavar tehditlerinin azalmasından sonra Geralt, keyifsiz ve fakir bir hale bürünür. Towitz kasabasına giden Geralt, canavarlar tarafından kaçırılan çocuklar ile ilgili bir kontrat alır ve işin peşine düşer. Bir süre sonra anlar ki işler hiç düşündüğü gibi değildir. 
 
Çizgi romanın tam ismi ise "The Witcher: Fading Memories" olacak ve Haziran ayında yurt dışında yayınlanacak. Temmuz ayında da büyük ihtimalle ülkemizde bazı çizgi roman dükkanlarında İngilizce olarak bulabiliriz. Markanın bu kadar popüler olduğu bu zamanlarda da kısa sürede Türkçeye çevrilip basılmaması da imkansız diyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak kotaku the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
Yes, Your Grace Açılış Hafta Sonunda 600 Bin Dolar Gelir Elde Etti Nintendo Amerika Eski Başkanı Reggie Fils-Aime GameStop'a Katıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız