Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 3, Nvidia Kartlarda Daha İyi Gözükecek


    Konsol sektöründen elini ayağını çeken Nvidia, PC oyunculuğuna yüklenmeye devam ediyor. Daha önce önemli oyun firmalarıyla görsel teknolojiler açısından anlaşmalar sağlayan Nvidia'nın The Witcher 3 adına anlaşmasından bilgiler geldi.
 
    Polonya'daki bir oyun fuarında CD Projekt Red yetkililerinden bilgi alan DobreProgramy isimli Polonya kökenli site, CD Projekt Red'den Christopher Kzyscina ile konuştu. Yaptığı açıklamalarda oyunun yapımcısı, The Witcher 3'ün her üç platformda da hemen hemen aynı gözükeceğini, fakat PC'de Nvidia kartlarda en iyi görselliğin yakalanacağını söyledi. Kzyscina'nın belirttiklerine göre The Witcher 3, Nvidia'nın özel teknolojilerinin haricinde daha iyi efektlerle karşımıza çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DobreProgramy the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
Assassin's Creed IV'ten Nvidia Kartlara Özel Video Cevat Yerli: "30 FPS Bir Tercihtir"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

emrahcey

2.11.2013 19:08:36

0
Nvidia'nın Rakibi artık sadece AMD değildir, aynı zamanda Konsollardırda.. > Öncelikle birkaç haberde dikkat ettiyseniz. Bir çok oyun sadece konsola özel çıkacağı belirtilmiş. İşte bu tekeli kırmak için Nvidianın adım atması gerekecek, Zaten yeni çıkarttığı kartlarına, AMD'nin R9 2xx'larla piyasaya girmesinin ardından fiyat indirimine girdi. Ama yetmez çıkacak olan konsol fiyatları ortada. Düşünelim Amerikada birisi gidip 400 USD verip konsol almak varken sadece ekran kartına 500 usd öder mi ? konsol ile pc oyun fiyatlarının aynı olduğu bir ülkeden bahsediyoruz. En azından Amazon'da aynı... Bu arada MSI Nvidia 560ti kullanıyorum.

mementopolis

27.10.2013 01:55:00

0
iki kaiytirik efekt icin para ödemisler iste sonra "boaa süper uffff" diyecekler :D

queenTR

27.10.2013 01:52:50

+2
quote:

Orijinalden alıntı: 2K
Tamamen katılıyorum, konsol zaten 2 ye ayrılmış durumdayken pc kısmının da başka bir şekilde 2 ye ayrılması, son kullanıcıların hiçbirinin işine gelmez. İster gtx780 sahibi olsun, ister r290x. Rekabeti oyun tasarımcılarını ayarlamak yerine fiyat politikalarını düzeltmeye çalışsınlar.

2K

27.10.2013 01:37:59

+3
İki bilgisiyarım var ikisinde de Nvidia kullanıyorum hatta bugüne kadar AMD ya da ATI ekran kartı bile kullanmamış biri olarak ne zaman böyle haberler görsem rahatsız oluyorum çünkü bu demek oluyor ki AMD karta sahip olanlar bir sürü sorun yaşayacak ekran kartları yeterli güçte olmasına rağmen update bekleyecekler ya da düşük FPS alacaklar aynı şekilde AMD destekleyen oyunlarda Nvidia da böyle sorunlar ortaya çıkarıyor.Bu tarz sanki PS4 ex. Xbox ONe ex. oyunuymuş gibi ortaya bir durum çıkıyor.

FantasyFiRe

27.10.2013 01:26:04

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Nvidia kullanmak bir ayrıcalıktır :) Şaka bir yana kart aldıracak bir oyun geliyor. Nvidianın eli 2014 de baya sağlam görünüyor.
nvidia oyunun çıkış dönemindeki kart değiştirecek azınlık bir kitleyi tavladı diyelim nvidia kullananlar içinde iyi haber ama şu anda amd kullananlar birkaç sene daha çok rahat yetebilecek olan kartlarını atıp bir oyun için nvidia almaz. Onun yerine oyunu orjinal almayı düşünüyorsa madem cd project amd nvidia ayrımı yapmadan oyuncunun geneline hitap etmiyor ve eğer anlaşma yaptık diye efektleri amd kartlarda en üst seviyeye getirememe veya bariz şekilde çamur gibi olacak şekilde yapma yoluna gidiyor ben de torrent yoluna gider oynar silerim der

BSC Misafiri

27.10.2013 00:28:43

-2
Nvidia kullanmak bir ayrıcalıktır :) Şaka bir yana kart aldıracak bir oyun geliyor. Nvidianın eli 2014 de baya sağlam görünüyor.

BSC Misafiri

27.10.2013 00:28:37

+1
nvidia amd farketmez oyun akar en fazla ufak tefek degişiklikler olabilir oda önemli degil

smalsrol

26.10.2013 22:50:55

+4
Ben oyunların nvidia-amd diye ayrılması taraftarı değilim. Kardeşim kartlara o kadar para ödüyoruz, yok şu oyun şunda iyi gözükecek yok bu oyun bunda iyi gözükecek. Yemeyin bizi.

Uzayda Bir Nokta

26.10.2013 22:37:23

+1
Nvidia!.. BIRAK BU İŞLERİ DEVLET SU İŞLERİ...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız