Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 3 HD Reworked Project NextGen 2021'de Yayınlanacak

 
The Witcher 3: Wild Hunt'ın hayran yapımı grafik modu The Witcher 3 HD Reworked Project için en son Eylül ayında 12.0 Ultimate sürümü yayınlanmıştı.

Modun geliştiricisi Halk Hogan PL, 2021'de The Witcher 3 HD Reworked Project NextGen sürümünün geleceğini duyurdu.
 
Çok sayıda yeni ve oldukça detaylı objeler ve dokular getirecek.
 
Aynı zamanda CD Projekt RED de The Witcher 3: Wild Hunt'ın yeni nesil versiyonu üzerinde çalışıyor ve 2021'de PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkacak. Ray tracing dahil olmak üzere görsel ve teknik iyileştirmeler içerecek.
 
The Witcher 3 HD Reworked Project NextGen karşılaştırma videosuna aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dsogaming the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
Crash Team Racing Nitro-Fueled Bir Hafta Boyunca Nintendo Switch Online ile Oynaması Ücretsiz HandyGames, Titan Quest ile İlgili Bir Duyurunun Sinyalini Veriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Yurtsever1453

30.12.2020 21:28:42

0
Oyunun grafikleri zaten oldukça güzel. Keşke Witcher 3 ile ilgili en azından 2 DLC daha yapsalar .

BSC Misafiri

29.12.2020 23:53:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri sen oyunu ilk trailer e göre çıkarsaydın daha iyi para elde ederdiler gitti sırf konsol için downgrade yedi oyun trailer i izlerken ağlayanlar vardı wither için ağlayanlar dedi tamam bu sefer geliyor wither oyunu
Konsolda bu oyundan çok daha iyi grafikli açık dünya oyunlar var sen ne anlatıyorsun..Tamamiyle yapımcının beceriksizliği, En başta oyun motorları yetersiz.

BSC Misafiri

29.12.2020 22:34:20

0
sen oyunu ilk trailer e göre çıkarsaydın daha iyi para elde ederdiler gitti sırf konsol için downgrade yedi oyun trailer i izlerken ağlayanlar vardı wither için ağlayanlar dedi tamam bu sefer geliyor wither oyunu

BSC Misafiri

29.12.2020 15:27:48

0
quote:

Orjinalden alıntı: aterikasedi Bu mod iyidir güzeldir fakat grafiklere genel olarak bakıldığında büyük bir değişim yaratmıyor.Sadece objelere yakından bakarsak farkı görüyoruz.Genel bi grafik geliştirmesi gerek.Işıklandırma vs onları geçiyorum onlar zaten var.Atıyorum high poly karakterler yapabilir.Şu ana kadar yapılmamış birşey.İlk etapta Geralt , Yennefer , Triss ve Ciri'yi yapsa yeterli.Daha sonra ana görevlerde çıkan karakterleri , son olarak da npcleri yapsa harika olur.Bu hd doku paketi bu haliyle gayet yeterli.Daha fazlasına gerek olduğunu sanmıyorum. Bu arada vram miktarını arttırmıyor demiş fakat oyun vanilla haliyle 2gb vram kullanırken ultimate hd paketiyle 4gblara çıkıyor.
Önceki yama sürümlerinde oyundak karakterlerini zırh ve elbise dokuları ultra hd olarak yenilenmişti hali hazırda. Oyun motoruna müdehale gerektiren high poly karakter ve doukular Red Engine mod araçları ile olduğu kadar geliştiriliyor zaten. Kısacası modlar oyun motorunun elverdiği ölçüde yapılmak zorunda.

iamburak

29.12.2020 12:34:15

+1
Cyberpunk 2077'de bana göre grafikler, kaplamalar gayet yeterli düzeyde ve güzel görünüyor.

BSC Misafiri

29.12.2020 11:36:40

0
quote:

Orjinalden alıntı: gamer-x şu hayranlar birde cyberpunka el atsa
ez optimizer programina bir bak derim

gamer-x

29.12.2020 11:30:42

+1
şu hayranlar birde cyberpunka el atsa

Nachtsicht93

29.12.2020 10:24:33

+2
Remake oyunlar güzel hoş hadi tamam da remastered oyunlardan gına gelmeye başladı.

aterikasedi

29.12.2020 05:59:17

+1
Bu mod iyidir güzeldir fakat grafiklere genel olarak bakıldığında büyük bir değişim yaratmıyor.Sadece objelere yakından bakarsak farkı görüyoruz.Genel bi grafik geliştirmesi gerek.Işıklandırma vs onları geçiyorum onlar zaten var.Atıyorum high poly karakterler yapabilir.Şu ana kadar yapılmamış birşey.İlk etapta Geralt , Yennefer , Triss ve Ciri'yi yapsa yeterli.Daha sonra ana görevlerde çıkan karakterleri , son olarak da npcleri yapsa harika olur.Bu hd doku paketi bu haliyle gayet yeterli.Daha fazlasına gerek olduğunu sanmıyorum. Bu arada vram miktarını arttırmıyor demiş fakat oyun vanilla haliyle 2gb vram kullanırken ultimate hd paketiyle 4gblara çıkıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız