Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Walking Dead Final Sezonu Birinci Bölüm Çıkış Tarihi ve Tanıtım Fragmanı

 
   Telltale Games, The Walking Dead final sezonu birinci bölümünün 14 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için; bu yılın sonlarında Switch için çıkış yapacağını duyurdu.
 
   8 Haziran tarihinden itibaren oyuncular final sezonunu $19.99 ile satın alabilecek. Ön sipariş veren kullanıcılar bölümler çıktığı anda indirme erişimine sahip olacak. Ön sipariş bonusları şu şekilde:

- PlayStation 4 ve Xbox One üzerinden ön sipariş veren kullanıcılara The Walking Dead: The Telltale Series Collection ücretsiz olarak sunulacak.

- Steam, GOG, GamersGate ya da Humble Store üzerinden ön sipariş veren kullanıcılara %10 indirim sunulacakken Microsoft Store üzerinden ön sipariş veren kullanıcılar ise The Walking Dead sezonlarından birinin kilidini açabilecek.
 

Artık öfkeli ve yetenekli bir hayatta kalan olan Clementine yolculuğunun son bölümüne ulaştı. Yıllar boyunca yolda hem yaşayan hem de ölü tehditlerle karşılaştıktan sonra, gözlerden uzak bir okul Clementine'ın yeni evi olabilir. Ancak onu korumak feda etmek anlamına geliyor. Clementin halen AJ'ye bakarken artık bir hayat kurmak ve lider olmak zorundadır. Bu heyecanlı ve duygusal final sezonunda ilişkilerinizi tanımlayacak, zombilerle savaşacak ve Clementine'ın hikayesinin nasıl sona ereceğini belirleyeceksiniz. 

   
   Tanıtım fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Walking Dead Telltale Macera PS3 Xbox 360 PC ios ps4 xbox one
Total War: Three Kingdoms Ertelendi From Software'ın E3 2018'e Katılacağı Doğrulandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Johnny Silverhand

7.6.2018 17:44:50

0
İlk iki sezon çok güzel geçmişti. Üçüncü sezon biraz sönüm geldi ilk üç bölüm oynamıştım devam edeceğim. Bu sezonu ise direkt alacağım umarım ilk iki sezon gibi olur.

BSC Misafiri

7.6.2018 13:41:01

0
Bitsin artık bir şeyi çıktı. Tadı tuzu da kalmadı. İşte şu aradığını bulsun hebele gübele bitsin. İyice dandikleşti çünkü..

BSC Misafiri

7.6.2018 07:50:35

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Metal-Gear İlk sezonun ağırlığı gibi bir son sezon olursa tadından yenmez.
Kesinlikle. Her ne kadar seçim yaptığında ana gidişat değişmese de konu ve karakterler itibariyle çok etkileyici bir oyundu. Yani pek duygusal bir insan değilim benim gibi odunu bile etkilemeyi başardı bu oyun. :D

Metal-Gear

6.6.2018 21:44:53

+1
İlk sezonun ağırlığı gibi bir son sezon olursa tadından yenmez.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Walking Dead: The Game ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız