Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rick Grimes'ı Kontrol Edeceğimiz The Walking Dead: Destinies Detayları Sızdırıldı!

 
 
AMC'nin çok beğenilen ve birçok dalda ödül alan The Walking Dead TV dizisine dayanan yeni bir oyun geliyor. The Walking Dead: Destinies adlı bu oyunda komadan uyanan Rick Grimes adlı karakteri kontrol ediyor ve üçüncü şahıs kıyamet sonrası bir deneyime adım atıyoruz.
 
Oyun hakkında çeşitli detaylar sızdırılmış durumda
 
 
 
Üçüncü şahıs kamera bakış açısıyla beraber karşımıza çıkmayı hedefleyen The Walking Dead: Destinies çeşitli sızıntılarla ön plana çıkan billbil-kun tarafından ortaya çıkarıldı. Billbil-kun tarafından yayınlanan rapora göre eski şerif yardımcısı oyuncular Rick Grimes'ın roluünü üstleniyor ve dizide yer alan 15'in üzerinde karakter bulunuyor.
 
Bu detayların yanı sıra oyunda tanıdık mekanlar yer alıyor ve aksiyon macera içeriğinin bizlere sunulması hedefleniyor. Ek olarak oyunun, dizinin ilk dört sezondaki olaylarını kapsadığı söyleniyor. 
 
Tüm bunlarla beraber burada kendi ekibinizi kurabiliyor ve hikaye ilerledikçe kimi kurtaracağınızı veya kimi ölüme terk edeceğinizi seçebiliyorsunuz. Dolayısıyla The Walking Dead: Destinies'de oyuncular dizinin senaryosuna bağlı kalmak zorunda değil. 
 
 
 
Oyuncular öte yandan burada çeşitli silahları kullanabiliyor ve bu silahlar arasında tabancalar, pompalı tüfekler ve katanalar yer alıyor. Son olarak kaynak toplama ve üs yönetimi mekanikleri de dahil olmak üzere bazı strateji unsurları da bulunuyor.
 
The Walking Dead: Destinies'in GameMill Entertainment tarafından PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için yayınlanacağı iddia ediliyor. 14 Kasım 2023'te piyasaya sürülmesi beklenen oyunun fiyatının ise 49,99 dolar olacağı söyleniyor.
 
Güncelleme: Tanıtım videosu ortaya çıktı. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle The Walking Dead Destinies
Crimson Desert, Black Myth: Wukong ve Stalker 2 Gamescom 2023'te Yer Alacak Beklenen Oyun Starfield Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.8.2023 10:55:03

0
Kalitesiz gözüküyor. Valla benim merak ettiğim şeylerden biri shane karakteri ölmese rick karakteri ölse işler nasıl yürürdü belki grafik ve oynanış olarak hantal kalabilir bu sorun ama hikaye mekanik olarak kaliteli bi şeyler yaparlarsa denenir.

Chosen_One

18.8.2023 17:35:46

0
Dizinin son 4-5 sezonuyla geldiği noktayı düşününce dizinin oyunu olarak yapılan bu oyunun da kalitesizliğine şaşırmıyorum açıkçası. walking dead dizisi en kalitesiz dizilerden biri olarak final yaptı zaten

BSC Misafiri

18.8.2023 12:21:25

0
Çöp olmuş THE WALKİNG DEAD EFSANE SERİSİNE HAKARETTİR BU OYUN

BSC Misafiri

18.8.2023 09:44:02

0
ya en azından bir bakıma shane yaşasaydı nasıl olurdu hikaye kafada soru kalmaz :) bir değişiklik olmuş yinede bir şans verilir sanki ..

BSC Misafiri

18.8.2023 09:43:45

0
Bu nasıl bir oyun tarzı böyle yav, mobil oyun falan mı bu? Hayır grafikler ve oynanış mekanizması konsol ve PC içinse eğer, bu oyun Walking Dead efsanesine hakarettir gerçekten.

MaeglinElendil

18.8.2023 06:59:54

0
The Last Hope bile daha kaliteli bundan..

BSC Misafiri

17.8.2023 18:25:38

0
Sabah daha video sızmadan umarım kaliteli bir şey gelir diye beklerken beklentinin de çok çok altında tırt bir şey geliyor potansiyel yine çöp olacak...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Walking Dead: The Game ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız