Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Signifier 15 Ekim'de PC için Çıkacak, 2021'in Başlarında PS4 ve Xbox One'a Gelecek

 
Yayıncı Raw Fury ve geliştirici Playmestudio,  tech-noir gizem macera oyunu The Signifier için çıkış tarihi verdi.

15 Ekim'de PC (Steam) için çıkacak. PlayStation 4 ile Xbox One'a 2021'in başlarında gelecek. 
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

The Signifier; hikâye odaklı, teknolojik noir havasını yaşatan gizemli bir macerayla soruşturma, deneysel psikoloji ve yapay zekâyı aynı potada eritiyor.

Oyuncular, yapay zekâ ve psikoloji alanlarında uzman olmanın yanı sıra Dreamwalker isimli deneysel derin beyin tarayıcı projesinin ardındaki birincil isim olan Frederick Russell rolüne bürünüyor. Bu tartışmalı teknoloji sayesinde zihne kaydedilmiş duyular ve bilinçaltındaki diyarlar keşfedilebiliyor. Dünyanın teknoloji devi olan şirketin genel başkan yardımcısı evinde ölü bulununca icadını kullanması istenen Russell kendini bir entrika düğümü içinde buluveriyor.

Gerçek ve gerçek dışı dünyaları keşfet, uçlarda yaşanan psikolojik olayların içine çekil, bulmacaları çöz ve gerçeği bul. 
 
- Birbiriyle uyum içinde varlığını sürdüren üç farklı boyutu keşfet: gerçeklik ve zihni şemadaki nesnel anılar ile öznel hayaller.
- Bulmacaları çözmek, diyalog seçeneklerini dallandırıp budaklandırmak ve gizemi açığa çıkarmak için diyarlar arasında gezin.
- Psikolojik konseptler hakkında bilgi edinerek tuhaf ve öngörülemez bilinçaltında dolaşmak için faydalanacağın güçlere ve araçlara ulaş.
- Her zorluk, gizemin bir parçası ve boşluk doldurma amacı gütmeyen eşsiz anlara gebe.
- Gerçek dışı muallakların gerçek dünyadaki entrikaları karmaşık bir ağa dönüştürdüğü çok katmanlı bir hikâye.
- Düşünceleri tetikleyen ve insanı içine çeken gergin anlar; üstelik aniden korkutacak hiçbir şey içermiyor.
- Yapay zekânın potansiyelini, bilinçaltının işgalini, mahremiyeti ve dünyayı olduğu şekilde mi, yoksa kendi zihnimizin öznel perdesi arkasından mı gördüğümüzü sorgula.

 
Yeni oynanış fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
The Signifier Raw Fury Playmestudio tech-noir gizem macera Steam
PlayStation Store'da İndirimler: The Last of Us Part II, Days Gone, Death Stranding ve Daha Fazlası Necromunda: Underhive Wars - 9 Dakikalık Oynanış Videosu

Leon10Rhyme

2.9.2020 17:42:13

0
İç mekanlarda bulunan grafik seviyesi belki bu nesil değil ama bir sonraki nesilde ciddi anlamda dünyamız ile ayırt edemeyeceğimiz bir görselin ön habercisi niteliğinde.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Signifier
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız