Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Callisto Protocol için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Yayıncı KRAFTON ve geliştirici Striking Distance Studios, Gamescom 2022 etkinliği sırasında The Callisto Protocol için üç dakikalık yeni bir oynanış videosu yayınladı.
 
The Callisto Protocol, Dead Space yaratıcısı Glen Schofield'ın liderliğinde geliştirilen bir hikaye anlatımı odaklı tek oyunculu hayatta kalma korku oyunu. 2320 yılında Jüpiter'in uydusu Callisto'da geçecek oyunda oyuncular maksimum güvenlikli Black Iron hapishanesinden kaçmaya ve hapishanenin korkunç sırlarını ortaya çıkarmaya çalışacak.  
 
The Callisto Protocol , 2 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Callisto Protocol Krafton Striking Distance Studios Dead Space Glen Schofield hayatta kalma korku oyunu
Lies Of P Xbox Game Pass'e Geliyor Taktik Oyunu Total Tank Generals PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

-Dark Poison-

24.8.2022 11:03:34

+1
Oyun taş gibi gorunuyor.Tokluk hissi ve atmosfer videolarda cok guzel gorunuyor.Bu ekip bu turden iyi oyun yapmayi hakkaten biliyor.Ea deki beyaz yakali ruhsuz yoneticiler aglasin hakkaten de.

Nightmare_00

23.8.2022 23:39:34

+2
çok çok iyi.ea ağlamaya başlamıştır.

BSC Misafiri

23.8.2022 23:10:13

0
bu tarzda oyun kıtlığı oldugu için bu kadar yüceltiliyor gibi geliyor bana bu oyun.. dead space in tırnağı olabilecek gibi durmuyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Callisto Protocol
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız