Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Callisto Protocol Ray Tracing Teknolojisine Sahip Olacak mı?

 
 
Striking Distance Studios tarafından geliştirilen ve KRAFTON tarafından yayınlanacak olan bilim kurgu temalı hayatta kalma aksiyon macera The Callisto Protocol hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Yakın zamanda gerçekleştirilen iki röportaja göre oyunda ışın izlemeli gölgeler ve ışın izlemeli yansımalar yer alacak.
 
Striking Distance Studios'un Baş Teknik Sorumlusu Mark James, IGN ile yaptığı röportajda  oyunun ışın izlemeli gölgelere sahip olacağını açıkladı. Başka bir deyişle Striking Distance ekibi, belirli alanlarda gölgeleri iyileştirmek için Işın İzleme teknolojisini kullanacak. 
 
Techradar ile yapılan diğer bir röportajda ise James, oyunun ışın izlemeli yansımalara sahip olacağını belirtti. Hatta geliştirme ekibi karakterlerin göz bebekleri için bile ışın izlemeli yansımalar kullanılacağını bildirdi. 
 
Tüm bu bilgiler ve açıklamalar ışığında oyunun PC'de hem Ray Tracing Shadows (ışın izlemeli gölgeler) hem de Ray Tracing Reflections'a (ışın izlemeli yansımalar) sahip olacağını söyleyebiliriz.
 
The Callisto Protocol , 2 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming The Callisto Protocol Krafton Striking Distance Studios Dead Space Glen Schofield hayatta kalma korku oyunu
Lost Eidolons, 13 Ekim'de PC'ye Geliyor Strateji Oyunu Men of War II Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Philipp_Plein

6.9.2022 07:38:45

0
BSC editörlerinin toplu şekilde işine son verilmeli.

Lord Melkor

6.9.2022 00:32:54

0
Bu nasıl habercilik ? Cevabı belli bir haberken soru sormak nedir

BSC Misafiri

5.9.2022 11:54:10

0
Yap adam gibi gölge ne uğraşıyon RT ile, Şimdi verdiğinden çok daha fazlasını isteyecektir..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Callisto Protocol
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız