Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tetris EffectTasarımcısı PSVR2 Oyunu Geliştirmekle İlgileniyor

 
 
Popüler blok oyunu Tetris Effect'in tasarımcısı Tetsuya Mizuguchi, Video Games Chronicle ile yaptığı röportajda, PlayStation VR2 oyunu geliştirmekle fazlasıyla ilgilendiğini söyledi.
 
Mizuguchi ek olarak şunları söyledi: "Spesifik bir şey söyleyemem ama PSVR2 ile fazlasıyla ilgileniyoruz. VR teknolojisini kullanmak ve sınırları zorlamak istiyoruz. Yeni donanımlar ve VR oyunlarını nasıl daha iyi hale getirebiliriz konusu üzerinde çok düşünüyoruz."
 
Aynı röportajda yapımcı Mark Mac Donald, Tetris Effect'in gelecekte PlayStation VR2 sürümünün çıkabileceğini söyledi.
 
Tetris Effect ilk olarak Kasım 2018'de PlayStation için yayınlandı. Ardından Temmuz 2019'da PC için çıkış yaptı. Geliştirilmiş bir sürüm olan Tetris Effect: Connected, Xbox Series X|S, Xbox One ve PC için Kasım 2020'de yayınlandı. Ardından bu sürüm Nintendo Switch için Ekim 2021'de geldi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz bulmaca platform eşleştirme eğlence tetris
Microsoft, Contraband için Yeni Ticari Marka Başvurusunda Bulundu Battlefield 2042'nin 1. Sezonu için Oynanış Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tetris Effect: Connected
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız