Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tetris Effect: Connected, 8 Ekim'de Switch'e Geliyor

 
 
Geliştirici Enhance Games, 8 Ekim'de Tetris Effect: Connected'i Nintendo eShop üzerinden Switch için yayınlayacağını duyurdu. Piyasaya sürüldüğü ilk iki hafta için yüzde 25 indirimle satışa sunulacak.
 
Tetris Effect: Connected şu anda Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store üzerinden PC ve Oculus Quest için kullanılabilir. 18 Ağustos'ta Steam platformuna da çıkış yapacak. 
 
Tetris® Effect; daha önce hiç görmediğiniz, duymadığınız ve hissetmediğiniz gibi bir Tetris oyunu: ödüllü Rez Infinite ve efsanevi puzzle oyunu Lumines'i size getiren kişilerden, tüm zamanların en popüler bulmaca oyunlarından birinin inanılmaz derecede bağımlılık yaratan, benzersiz ve nefes kesici bir şekilde muhteşem bir yeniden keşfi. Standart bir ekranda (açık çözünürlükte ve sınırlandırılmamış kare hızında, Vsync devre dışı bırakılmış olarak) veya isteğe bağlı olarak, Oculus Rift ve HTC Vive üzerinde akıllara durgunluk verici 3D formatında tam özellikli şekilde oynanabilir. 
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu bulmaca platform eşleştirme eğlence tetris
Metal Slug Tactics'in Switch Sürümü Onaylandı Astroneer 2022'nin Başlarında Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tetris Effect: Connected
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız