Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 2042'nin 1. Sezonu için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
DICE ekibinin geliştirdiği çok oyunculu aksiyon nişancı oyunu Battlefield 2042'nin ilk sezonu çok yakında geliyor. Zero Hour olarak adlandırılan birinci sezon için yeni oynanış fragmanı yayınlandı. Yeni sezon ile beraber yeni bir harita, yeni Uzman ve daha fazlası oyuna dahil oluyor.
 
Zero Hour, oyunun ilk savaş biletiyle beraber 9 Haziran Perşembe günü geliyor. İlerleyen saatlerde daha fazla detayın sunulması bekleniyor.
 
İlk sezon ile beraber Ewelina adında yeni bir Uzman oyuna dahil oluyor. Bunun yanı sıra roketatar şeklinde yeni bir silah da oyuna ekleniyor. Ek olarak Kanada'da bir araştırma tesisinin çevresinde kurulan Exposure adlı yeni bir dağlık harita geliyor.
 
Öte yandan yeni savaş bileti içerisinde iki yeni araç, gizli helikopterler, iki yeni silah, R10 Arbalet, BSV-M nişancı tüfeği ve daha fazlası yer alıyor. Savaş bileti 100 kademeden oluşuyor.
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vg247 dice ea battfield 2042 nişancı aksiyon shooter savaş birinci şahıs
Tetris EffectTasarımcısı PSVR2 Oyunu Geliştirmekle İlgileniyor Diablo Immortal Artık Blizzard Tarihinin En Kötü Kullanıcı Puanına Sahip Oyunlarından Biri

ketchup.

9.6.2022 13:25:44

+1
new york, st. petersburg, berlin, paris gibi büyük şehirlerin haritaları yerine tarla haritaları yapmaya devam ediyorlar bravo dice bravo ea
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 2042 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız