Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tantalus Media, Switch Üzerinde Çalışıyor

   SNES (Super Nintendo Entertainment System) ile oyun geliştirme macerasına başlayan Tantalus Media en son Wii U için The Legend of Zelda: Twilight Princess'in HD remaster sürümünü oyunculara sunmuştu. 1994 yılından bu yana Nintendo'nun gerek ev gerekse de el konsollarına birçok yapım çıkarmış stüdyo Switch için de oyunlar sunmaya devam edecek.
 
   Maxi-Geek ile bir röportaj gerçekleştiren Tantalus Media CEO'su Tom Crago, henüz duyurulmasa da Switch üzerinde çalışmaya başladıklarını onayladı.
 
   Röportajda Switch hakkında sorulan sorulara Tom Crago şu cevapları verdi.
 
"Biz her zaman Nintendo platformları üzerinde çalıştık ve Twilight Princess HD'den sonra Nintendo ile aramızdaki ilişki hiç olmadığı kadar güçlü bir hale geldi. Hayranların Nintendo kataloğuna bakarak hangi yapımları Switch'e getirmemizi istedikleri konusundaki düşüncelerini bekliyorum. Herkes, facebook sayfamız üzerinden bizlere önerilerde bulunmakta özgür." 
 
"Bir süredir Switch üzerinde çalıştığımızı onaylayabilirim. Yapımlarımız henüz duyurulmadı ancak yakın zamanda gelecek haberler için takipte kalın."
 
   Nintendo'nun hem ev hem de taşınabilir konsolu Switch, 2017 yılının mart ayında piyasaya sunulacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Akuma, Street Fighter V'e Oynanabilir Karakter Olarak Eklenecek Infinite Warfare, 2016 Yılının İkinci En Büyük Çıkışını Yapan Oyun Oldu

BSC Misafiri

7.11.2016 17:27:43

0
süper ya :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız