Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Akuma, Street Fighter V'e Oynanabilir Karakter Olarak Eklenecek

 
   Capcom, Red Bull Battleground turnuvasının sonunda kısa bir teaser yayınlayarak Street Fighter V'e Akuma'nın oynanabilir karakter olarak ekleneceğini duyurdu.
 
   İlk olarak Super Street Fighter II Turbo'da gizli boss olarak karşımıza çıkan Akuma, teaser'da belirtilene göre California/Anaheim Convention Center'da yapılacak ve 3-4 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek PlayStation Experience etkinliğinde oynanabilir olacak. 
 
   Street Fighter V şu an PlayStation 4 ve PC platformları üzerinde erişilebilir durumda.
 
   Paylaşılan bu kısa duyuru videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Street Fighter 5 Street Fighter V Ryu Ken Chun-Li Guile combo kombo ryu xbox360 ps3 pc iphone 3DS
Bu Hafta Çıkış Yapacak Oyunlar (7 - 11 Kasım 2016) Tantalus Media, Switch Üzerinde Çalışıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

E-TD

8.11.2016 16:42:19

0
Akuma oyuna Capcom vs. SNK 2'de olduğu özellik ve görünümüyle gelebilir. http://www.elbombasi.com/akuma-street-fighter-v-icin-duyuruldu-1042/

peters

8.11.2016 16:00:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: dinazorkulagi

3rd nin bildiğin üç boyutlu versiyonu. Sadece ekstradan v trigger diye bişe eklemişler. Tavsiyem de alma
Benim düşüncemde şuanda alınmaz bir oyun.Ama ilerde daha çok adam daha çok akıcılık ve combo, ultra.Vtrigger olayı zaten oyunun akıcılığını baltalamış focus gibi hareketleri bağlayamıyorsun vururken adam senden uzak kalıyor v trigger le devam ettirmeye kalksanda atıl oynayamıyorsun.

EFEFPSTR

8.11.2016 08:29:17

0
amerikadaki en son redbull turnuvasında ikinci oldu tokido birinci ise guille oynayan eleman oldu

PHO3N1X

7.11.2016 22:00:34

+1
Eksikliğini çekiyordu zaten bariz bir şekilde.Ryu iyi hoş ama Akumadaki klaslık eksikti,coşturur ortalığı artık.

dinazorkulagi

7.11.2016 19:41:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: peters

Bencede ben oyunu daha almadan twitch den falan izledim grafikler değişmiş ama çok eksik sadece karakter değil tek ultra vermişler ve 4 teki gibi akıcı değil focus sistemi falan değişmiş 3rd sistemi temel alınmış.
3rd nin bildiğin üç boyutlu versiyonu. Sadece ekstradan v trigger diye bişe eklemişler. Tavsiyem de alma

Punisher155

7.11.2016 19:18:02

0
Olmadı bu oyun olmadı. Önceki oyunun üzerine çok fazla bişey katamadıkları yetmezmiş gibi Ken'e yaptıkları ayıbı asla unutmam. teaserdan Akuma'yı orjinal haliyle getircekler gibi görünüyor ama belli de olmaz, onu da saçma sapan bir kıyafetle dahil edebilirler. Street Fighter VI veya Street Fighter EX Plus 4 duyurulana dek bu seriye karşı bir heyecanım olmaz. Keşke biraz daha gerçekçi grafikler isteyenler için yapımı sırasında iptal edilse de sürpriz yapıp ana karakterleri barındıran SF EX Plus 4 çıkarsalar. Atari salonlarında az oynamamıştım EX serisini ve bu serinin hayranları da çok fazladır, bilenler bilir.

peters

7.11.2016 17:37:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: dinazorkulagi Sf 4 kadar etkileyici bir oyun değil. Sırf hayranı olduğumdan aldım ama dayanamadım sattım. Bence tamamlanmamış bir oyun tüm dlc ler çıkana kadar beklemek daha mantıklı
Bencede ben oyunu daha almadan twitch den falan izledim grafikler değişmiş ama çok eksik sadece karakter değil tek ultra vermişler ve 4 teki gibi akıcı değil focus sistemi falan değişmiş 3rd sistemi temel alınmış.

EFEFPSTR

7.11.2016 17:06:19

0
tokidoya selam olsun karakteri geliyor artık :)

Alkımm

7.11.2016 15:43:04

+1
Bende bu mantığı anlamıyorum;Arkadaş bu karakterler önceden olan neredeyse 30 yıldır var olan karakterleri bir çıkartıp bir ekliyorlar.Biz yeni karakter beklerken bunlar mevcut olanı çıkartıp yenimiş gibi geri koyuyorlar.Birde utanmadan DLC,Master,ARCANE,ULTRA,ULTRA++ diye çıkarmıyorlar mı gel de delirme.Alsana akuma

dinazorkulagi

7.11.2016 14:13:23

+1
Sf 4 kadar etkileyici bir oyun değil. Sırf hayranı olduğumdan aldım ama dayanamadım sattım. Bence tamamlanmamış bir oyun tüm dlc ler çıkana kadar beklemek daha mantıklı
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter V
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız