Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

System Shock için From SHODAN with Hate Adlı Fragman Yayınlandı

 
 
Yayıncı Prime Matter ve geliştirici Nightdive Studios, System Shock'ın yeniden düzenlenen sürünü için From SHODAN with Hate adlı yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Yeni fragman, yeni oyun sahnelerinin yanı sıra 1994'teki orjinal oyunda yer alan ikonik alanlardan bazılarına bir bakış atıyor.
 
TriOptimum'un en önemli araştırma tesisi olan Citadel Station'da altı ay komada kaldıktan sonra uyandın. Mutantlar eski mürettebat arkadaşlarını mideye indiriyor, metal ve et karışımı korkunç varlıklar karanlık koridorlarda geziniyor ve istasyonun yapay zekâsı SHODAN, Citadel'in madencilik lazerini Dünya'ya doğrultuyor.
 
System Shock, 2022 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu System Shock System Shock Remake Night Dive BioShock Deus Ex
11 Bit Studios, Pskiolojik Macera Oyunu The Alters'ı Duyurdu Sinematik Korku Oyunu Immortality'nin Çıkış Tarihi Açıklandı

BSC Misafiri

14.6.2022 18:33:09

0
Ve hala kesin bir çıkış tarihi yok.Trailer'da silahlar da çok güzel gözüküyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
System Shock Remake
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız