Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

System Shock Remake 399 TL'den Çıkış Yaptı

 
 
Geliştiriciliğini Nightdive Studios'un ve yayıncılığını ise Prime Matter'ın üstlendiği bilim kurgu temalı nişancı aksiyon oyunu System Shock Remake çıkışını gerçekleştirdi. Bugün itibarıyla oyunculara sunulan yapım Steam ve Epic Games üzerinden 399 TL'den satışta.
 
System Shock Remake bizlere neler sunuyor?
 
 
 
System Shock, klasik oynanışını yeni düzenlemelerle ve iyileştirmelerle beraber üst seviyeye çıkarıyor. Yeni sürüm içerisinde yüksek çözünürlüklü görseller, güncellenmiş kontroller, iyileştirilmiş bir arayüz ve daha fazlası yer alıyor.
 
1994 yılı içerisinde çıkış yapan orijinal oyunun ardından 2023 yılında yeni bir sürüm ile karşımıza gelen System Shock, oyun dünyasının en ikonik kötülerinden biri olan SHODAN'ın orijinal seslendirme sanatçısına sahip.
 
Oyunda orijinal oyunun yansımalarını hissederken diğer yandan üzerimize doğru gelen düşmanları alt etmeye çalışıyor ve bu kapsamda kendi yeteneklerimizi geliştirmeye uğraşıyoruz. Retro tasarımın modern teknolojiyle birleşmesini temel alan yapımda ateş ediyor, saldırıyor, sürünüyor, tırmanıyor ve sıçrayabiliyoruz.
 
Oynanış videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
System Shock System Shock Remake Night Dive BioShock Deus Ex
Xbox Live Gold Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı VALORANT Masters Tokyo Grupları Belirlendi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.6.2023 11:40:07

0
Ben bu oyunu epicten 67 tl falanken ön sipariş vererek almıştım. Sonra epic fiyatı değişince benden habersiz oyunu geri iade aldı. Sebebini sorduğumda da oyunun çıkış tarihi ertelendiği için geri iade oldu gibi saçma bir bahane sundular. Yahu oyunun ertelenmesinden kime ne?! Adı üstünde ön sipariş. Ben oyuna parasını verdikten sonra ertelenip ertelenmemesini epicin değil benim umursamam lazım. Benim iade talebim olmadığı halde resmen epic parasını verdiğim oyunu elimden aldı sırf fiyatı değişti diye, bana göre gerçek sebebi bu. Aynı şey steamde oluyor mu bilmiyorum sonuçta iki firma da babamın oğlu değil ama bundan sonra epicten ön sipsrişle oyun almam. O konuda benim için güvenleri sıfıra indi resmen. Bunu yapma hakları da olsa bu kullanıcıyı mağdur etmektir, etik değil asla. En azından oyunun çıkış tarihi değişti, iade etmek ister misiniz diye sorma zahmetinde bulunabilirlerdi. Gaspeder gibi habersiz izinsiz geri iade almak bildiğin merdiven altı şirket hareketleri. Alacaksan al ama parasını veren kullanıcına da bi haber ver müsade iste en azından. Ben bu oyuna indirime girse de para vermeyeceğim maalesef. Böyle mağaza yönetimi olmaz.

Cemo94

1.6.2023 13:06:34

0
O kadar normal geliyor ki şu fiyat. Oyun için verilen şu paraların normal gelmesinden korkuyordum ama maalesef normal geliyor artık…

alex59

31.5.2023 21:18:37

0
Oyunu epic üzerinden uygun fiyata almıştım ama çıkışına kısa süre kala para iadesi yapıp oyunu geri aldılar.

BSC Misafiri

31.5.2023 18:25:03

0
NCK: Bir gün indirimlerde buluşacağız belki... olabilir... mümkün müdür acaba?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
System Shock Remake
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız