Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

11 Bit Studios, Pskiolojik Macera Oyunu The Alters'ı Duyurdu

 
 
This War of Mine ve Frostpunk geliştiricisi 11 bit studios, PC (Steam) için yeni bir oyun olan The Alters'ı duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
The Alters'ın yönetmeni Tomasz Kisilewicz bir basın açıklamasında oyun hakkında şunları söyledi: "Onlara Alters denir Aynı kişinin alternatif sürümleri. Her alterin başarıya ulaşması için farklı bir becerileri vardır. Ancak oyuncular bunların her biriyle ilgilenmesi gerekir. Her birinin kendine özgü bir kişiliği var. ” 
 
Bu, hayat değiştiren bir yol ayrımına götüren koşullarla yüzleşen Jan Dolski isminde basit bir işçinin hikâyesi. Uzak bir gezegene bir kaza sonucu düşüp mahsur kalan Jan, kendini yapayalnız bir halde ürkütücü bir ölüm kalım meselesi içinde bulur. Hayatta kalmak için tek umudu yardım almaktır. Seçiminin önemini henüz anlayamamakla birlikte Jan'ın ilerlemek için kendisinin "Alter" denen farklı varyantlarını yaratması gerekir. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu psikolojik macera The Alters PC
Çok Oyunculu FPS Oyunu Deceive Inc. için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı System Shock için From SHODAN with Hate Adlı Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

HayvanGenli

14.6.2022 15:16:09

0
Frostpunk 2 icin 2022 demislerdi ama belli ki bu sene cikmayacak. Paylastiklari gelistirici gunluklerinde de oyunun hala on yapim asamasinda oldugu izlenimi var. 2023 sonuna kadar gormeyebiliriz. The Alters da ilgi cekici bir konsepte sahip, guzel isler bizi bekliyor 11 bit'den.

BSC Misafiri

14.6.2022 14:30:38

+1
steamde türkçe altyazı gelecek diyor güzel de bir konusu var gibi istek listeme aldım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız