Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

System Shock Remake bir erteleme daha yaşıyor!

 
 
Yayıncı Prime Matter ve geliştirici Nightdive Studios tarafından oyunculara sunulacak korku temalı aksiyon macera oyunu System Shock'ın yeniden yapım sürümü (remake), daha önce planlanan Mart ayı çıkış tarihinden 30 Mayıs'a ertelendi. Oyun bu tarihte Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacak. Daha sonra PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One konsollarına gelecek. Konsol sürümlerinin çıkış tarihi belli değil.
 
Ekip erteleme hakkında açıklama yaptı
 
 
 
Yeniden yapım sürümlerin bolca çıkış yaptığı içerisinde bulunduğumz süreçte System Shock remake bir ertelemeye maruz kaldı. Ekip bu konuda hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları bildirdi: "Oyunu öncelikle Mart ayının sonuna kadar piyasaya sürmeyi planlıyorduk ancak işler istediğimiz şekilde gitmedi. Sonuçta biz de insanız (Shodan'ın aksine)." Shodan, System Shock ve System Shock 2'nin ana düşmanı olarak karşımıza çıkıyor.
 
Oyunun remake sürümü birçok geliştirmeyi ve özelleştirmeyi bünyesinde barındıracak aynı zamanda Türkçe dil desteğiyle karşımıza çıkacak. Bu sürümde yüksek çözünürlüklü görseller, güncellenmiş kontroller ve daha fazlası bizlere sunulacak.
 
Oyun şu anda ön siparişlere açık durumda. Steam ve Epic Games store üzerinde 399,00 TL'den satışta. Ayrıca Steam'de bir demo sürümü bulunuyor. Dilerseniz ücretsiz bir şekilde demoyu indirebilir ve oyunun bir kısmını deneyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu System Shock System Shock Remake Night Dive BioShock Deus Ex
Birinci şahıs hayatta kalma korku oyunu Shame Legacy duyuruldu Tekken 8 için Marshall Law oynanış fragmanı yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.5.2023 18:47:16

0
@BSC misafiri 09:33 Kütüphanene bir daha bak. Epic kendi kafasına göre oyunu kütüphanenden kaldırıp geri iade almış olabilir. Çünkü bana tam olarak bunu yaptı. Oyunu ön siparişle 67 tlye aldıktan aylar sonra Epic'in benden habersiz ve izinsiz bu oyunu kütüphanemden kaldırıp geri iade aldığına denk geldim, tesadüfen satın alma geçmişime göz gezdirirken üstelik. Talep açtım, satın alma geçmişimi faturaları görsel olarak ekleyip attım, benden habersiz ve izinsiz parasını verdiğim bir ürünü nasıl geri iade alırsınız diye çıkıştım, aynı ürünü tekrardan kütüphaneme eklemenizi talep ediyorum, başka bir çözüm kabul etmiyorum dedim. Bana verdikleri cevap; "Oyun ertelendiği için oyunun geri iadesi alındı, parası satın aldığınız karta aktarılacaktır" Saçmalığa bakar mısınız! Oyun şu an 399 tl! Benim kullanıcı olarak oyunun çıkış tarihinin ertelenmesinde ne suçum var?! Aradaki fiyat farkını biz Epic Store olarak cebimizden ödeyemiyoruz, sen öde demiyorlar da kıvırıyorlar resmen merdiven altı şirketler gibi. Kaldı ki mesele para ve fiyat farkı da değil. Satın aldığım bir ürünün benden izinsiz ve habersiz benden geri alınmış olması. İsterse ertelenip yıllar sonra çıksın o oyun. Sen o oyunu mağazanda satmaya kullanıma açmaya müsade ettiğin sürece, o ürünü parasını vererek satın almış kullanıcılarının kütüphanesinden izinsiz geri alıp kaldıramazsın. Böyle bir hakkı olamaz hiçbir firmanın. Böyle bir hakları olsaydı zaten bana açtığım talep maillerine yaptıkları geri dönüşlerde belirtirlerdi. Ama onlar kıvırmayı tercih etti koskoca Epic Store olarak merdiven altı firmalar gibi davranıp kullanıcısını mağdur etmeyi kendi prestijine yakıştırıyor demek ki? Bana da ders oldu. Epic Store'un adına aldanıp daha da hiçbir ürünü ön siparişle kütüphanelerinden satın almam. Hatta artık çıkmış bir oyunu zamlanamadan önce aldığımda bile, zamlandıktan sonra kütüphaneme girip bakıyorum yine benden habersiz kurnazlık yapıp geri almışlar mı diye. Bu güven kaybını bir kullanıcı olarak bana verdi Epic Store. Size de tavsiyem uyarım olsun, ön siparişle aldığınız oyunlarınızı ara ara kontrol edin kütüphanenizde mi değil mi diye.

BSC Misafiri

16.3.2023 09:33:16

0
Duyurudan hemen sonra 67 TL ye almıştım. İyi ki almışım.

BSC Misafiri

15.3.2023 20:19:19

+1
NCK: Hiçbir oyuna 200 Tl üzerinde para vermem. İndirimleri beklerim. Geçenlerde aldığı tek oyun Dying Light 2 indirimle, Dying Light 2 + Project Zomboid BUNDLE 150 tl civarında para verip aldım, o da fiyatı artar diye. 399 Tl bu oyun için fazla. System Shock 2: Enhanced Edition bedava verseler de, fazla. Epicstore kupon verir, indirim yapar, iki üç sene içinde fiyatı düşer, o zaman alırım. Daha Cyberpunk 2077 var, bitirmedim, Blade Runner Enhanced Edition var, The Ascent var, RUINER, Shadowrun serisi var (Epicstore bedava vermişti), Syndicate Plus (GOG bedava vermişti) var, yani cyberpunk temalı oyunlar var oynamadığım. Beklerim.

Microphone Not Found

15.3.2023 17:38:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri NCK: System Shock 1'i geçen aylarda bitirmiştim, şimdi System Shock 2'yi oynuyorum. Bunu da indirimde alırım artık. Ucuzken almamıştım. İlk iki oyun da çok güzel, zor, bulmacalı vs. Tavsiye ederim, bu halleriyle bile.
Alabiliyorsanız şimdi alın derim. Ön sipariş edenlere bu oyunun sonrasında elden geçirilmiş olan SS2 Enhanced ücretsiz verilecek.

BSC Misafiri

15.3.2023 17:12:08

0
NCK: System Shock 1'i geçen aylarda bitirmiştim, şimdi System Shock 2'yi oynuyorum. Bunu da indirimde alırım artık. Ucuzken almamıştım. İlk iki oyun da çok güzel, zor, bulmacalı vs. Tavsiye ederim, bu halleriyle bile.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
System Shock Remake
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız