Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sword and Fairy: Together Forever, Xbox Series ve Xbox One'a Geliyor

 
 
Yayıncı E-Home Entertainment ve geliştirici Softstar Technology (Pekin), Sword and Fairy: Together Foreverî Xbox Series, Xbox One ve Microsoft Store üzerinden PC için 3 Kasım'da 575 TL karşılığında piyasaya süreceğini duyurdu. Ön siparişler şu anda 517.50 TL ile yüzde 10 indirimli fiyatla sunuluyor.
 
Sword and Fairy: Together Forever, ilk olarak PC için 21 Ekim 2021'de Sword and Fairy 7 olarak piyasaya sürüldü. Ardından 4 Ağustos 2022'de PlayStation 5 ve PlayStation 4'e geldi. Fiziksel sürümler PlayStation 5 ve PlayStation 4 için 2023'ün başlarında satışa sunulacak.
 
Sword and Fairy 7, insan, iblis ve canavarlardan oluşan üç ırkın hikayesine dayanan bir rol yapma oyunudur. Serinin en son oyunu olan yapım, oyunculara kusursuz bir savaş deneyimi yaşamalarına amaçlıyor. 
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera hikaye rpg
Unreal Engine 5 ile Geliştirilen Yerli Korku Oyunu: Death Relives League of Legends 2022 Dünya Şampiyonası'nda Çeyrek Final Karşılaşmaları Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sword and Fairy 7
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız