Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

League of Legends 2022 Dünya Şampiyonası'nda Çeyrek Final Karşılaşmaları Tamamlandı!

 
 
     League of Legends 2022 Dünya Şampiyonası'nda Çeyrek Final karşılaşmaları tamamlandı!
 
     23 Ekim’de oynanan Edward Gaming Hycan - DRX maçıyla birlikte çeyrek final maçları tamamlanmış oldu. DRX 2-0 geriye düştüğü seriyi 3-2’ye getirmeyi başardı ve espor severlere unutulmaz bir seri izletti.
 
     Bir diğer çeyrek final serisinde Çin Ligi (LPL) Şampiyonu JD Gaming ile Avrupa Ligi (LEC) Şampiyonu Rogue kozlarını paylaştı. JD Gaming 3-0’lık skorla net bir galibiyet aldı.
 
     Kore Ligi (LCK) ikincisi olan T1 ile Çin Ligi (LPL) dördüncüsü RNG çeyrek finallerde karşı karşıya geldi. T1’nın net oyunu onlara 3-0’lık galibiyeti getirdi. Son çeyrek final serisinde; Kore Ligi’nin iki güçlü ekibi karşı karşıya geldi.
 
     Kore Ligi (LCK) şampiyonu Gen.G ile Kore Ligi (LCK) üçüncüsü Damwon Kia, yarı finale çıkmak için savaştı. İlk maçı 26 dakikada bitiren Gen.G seriye hızlı başladı. Serinin ikinci maçında Damwon Kia ilk maçın aksine direnmeye çalıştı ve maçı uzattı ancak sonuç yine değişmedi. 42 dakika süre ikinci maçta yine gülen taraf Gen.G oldu. Üçüncü maçta Damwon Kia rüzgârı esti ve en başından beri önde götürdükleri maçı kazanmasını bildi. Dördüncü maçta da kazanan Damwon Kia seriyi 5 maça uzatmayı başardı. Son maçta dakika 44’te çıkan takım savaşında 4’te 4 yapan Ruler, Damwon Kia’nın son umudunu yıktı ve takımını yarı finale çıkardı.

Yarı Final Eşleşmeleri:
30 Ekim Pazar günü: T1 – JD Gaming (Saat 00.00)
31 Ekim Pazartesi günü: DRX – Gen.G (Saat 00.00)

Final Tarihi:
6 Kasım Pazar günü oynanacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Sword and Fairy: Together Forever, Xbox Series ve Xbox One'a Geliyor Victoria 3 - İnceleme

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız