Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Unreal Engine 5 ile Geliştirilen Yerli Korku Oyunu: Death Relives

 
 
Aztek Mitolojisi’nden esinlenen yerli korku oyunu Death Relives artık oynanabilir bir demoya sahip.

2020 yılından bu yana Unreal Engine 5 oyun geliştirme motoru ile hazırlanan Death Relives, bir psikolojik hayatta kalma korku oyunu. Death Relives, Cadilar Bayramı’nın gelmesi ile birlikte artık Steam’de oynanabilir bir demoya sahip.

Death Relives
 
 

Adrian ve annesi lise mezuniyet balosundan dönerken yolda ıssız ve ormanlık bir alanda, yerde yatan bir beden görürler. Yerde yatan bedene yardım etmek için arabadan ayrılan Adrian’ın annesine beklenmedik bir şekilde saldıran yerdeki beden, onu ormanın derinliklerine doğru sürükleyerek mistik bir şekilde kaçırır.

Annesini kaçıranın bıraktığı izleri takip eden Adrian, büyük bir konakla karşılaşır. Konaktan gelen çığlıkları duyan karakterimiz, konağa girmeye karar verir. Konağın mahzeninden içeri girmeyi başaran Adrian, annesini bulmaya çalışır. Bu süreçte korkunç olaylarla karşılaşan karakterimiz, oyun boyunca konakta yer alan ruhani rahiplerden ve Xipetotec'ten saklanmaya çalışır. Karakterimiz saklanmak için dolapları, perde arkalarını ve sandıkları kullanır. Adrian bir yandan konakta yer alan gizemli bulmacaları çözerek sır perdesini aralamaya çalışırken, bir yandan da annesiyle birlikte konaktan kaçmaya çalışır.
 
Death Relives’i İstek Listenize Eklemeyi Unutmayın:
 
 
 
Bağımsız geliştirilen oyunları istek listesine eklenmek, oyunlar için oldukça önemli. Sizler de Death Relives’i istek listenize ekleyerek oyuna destek olabilirsiniz. Death Relives’in demosunu oynamak ve oyunu istek listenize eklemek için oyunun mağaza sayfasına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 
Steam sayfası
 
 
Nyctophile Studios Hakkında
 
 

Nyctophile Studios, 2020 yılında İstanbul’da kurulmuş orta ölçekli bir oyun stüdyosudur. Bilgisayar ve konsol odaklı oyunlar geliştirme hedefi olan Nyctophile Studios, 2 yılı aşkın süredir ana planı olan Death Relives üzerinde çalışmaktadır. 

Nyctophile Studios, kuruluşunun ardından Sony'e partnerlik için başvuruda bulunmuştur. Death Relives’in proje planını ve oynanabilir demosunu Sony’e ileten stüdyo, kendisine Playstation partnerleri arasında yer bulabilme imkanına erişmiştir. Bünyesinde 30’dan fazla çalışan bulunduran Nyctophile Studios, aldığı tohum yatırım ile yoluna devam etmektedir.

Stüdyonun ana hedefinde Death Relives’i multiplatform olarak Pcde Steam ve Epic Games’e, konsolda ise Xbox X/S ve Playstation 5 e çıkarmak vardır.
 
Çıkış Fragmanı
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
Fallout 4 Yeni Nesil Konsollara Geliyor! Sword and Fairy: Together Forever, Xbox Series ve Xbox One'a Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.10.2022 21:44:07

0
Olay Unreal Engine 5 değil olay yapımcıda bitiyor, Hatta yapımcı tırt olunca UE5 ile optimizasyon özürlü oyunlar çıkıyor ortaya..

BSC Misafiri

24.10.2022 20:48:09

0
unreal engineden 5 cami koysam parayi gotururum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız