Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Switch Özel Batman: Arkham Trilogy Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi

 
 
Yayıncılığını Warner Bros. Games'in üstlendiği aksiyon macera serisi Batman: Arkham Trilogy'nin Switch çıkış tarihi ertelendi. Üçleme bu kapsamda daha önce planlanan 13 Ekim çıkış tarihinden 1 Aralık'a alındı.
 
Serinin tüm oyunları yer alıyor
 
 
 
Batman: Arkham üçlemesi, Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City ve Batman: Arkham Knight'ı içeriyor. Aynı zamanda üç oyunda yer alan ve daha önce yayınlanmış tüm indirilebilir içerikler yani DLC'lerde yer alıyor. Her bir oyun Turn Me Up Games tarafından Switch konsoluna port edildi. 
 
Öte yandan üçlemenin ertelenmesi konusunda ekipler şunları aktardı: "Batman Arkham Trilogy artık Nintendo Switch için 1 Aralık 2023'te gelecek. Nintendo Switch'te mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için daha fazla zamana ihtiyacımız var. Üçlemenin bu sürümünü oynayacağınız için heyecanlıyız. Sabrınız için teşekkür ederiz."
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu batman arkham
Yeni Starfield Moduyla Gerçek Zamanlı Olarak Gezegenden Gezegene Seyahat Edebiliyorsunuz Türkçe Dil Destekli Persona 3 Reload için "Hero" Adlı Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.10.2023 15:15:37

0
switche optimize etmek icin harcadiklari emegin yarisini iphone ve amiral gemisi android telefonlara yapsalar daha az emek harcarlar ve mis gibi de oynanir. ray tracing bile destekliyor yeni android telefonlar, ai/ml core lari vs. ile snapdragon game super resolution dlss tarzi cozunurluk artirma da sunuyor. eminim diger soc lerde de karsiligi vardir. gercekten switch gibi tarih oncesi donanima sahip bir cihaza emek harcamak yazik... zaten batman switch kullanicilarinin hedefinde olan bir oyun bile degilken.

mahsur kalan adam

3.10.2023 15:39:18

0
Arkham origins ve Arkham origins blackgate oyunları da gelse keşke
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman : Arkham Asylum
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız