Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Batman: Arkham Trilogy Switch Konsolu için Duyuruldu: İşte İlk Video

 
 
Warner Bros. Games, Batman: Arkham Trilogy'yi Switch konsolu için duyurdu. Üçleme içerisinde Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City ve Batman: Arkham Knight yer alıyor. Switch sürümü içerisinde her üç oyunda yer alan ve önceden yayınlanmış tüm indirilebilir içerikler yer alıyor. Switch sürümü sonbaharda çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Üçleme Switch konsoluna gelmeye hazırlanıyor 
 
 
 
Batman oyunları arasında önemli bir yere sahip olan Batman: Arkham üçlemesi her platforma çıkış yapmayı hedefliyor. Şimdi ise bu oyun Switch konsoluna gelmeye hazırlanıyor. Üçleme içerisinde yer alan oyunların her biri Turn Me Up Games ekibi tarafından Switch konsoluna port ediliyor. Rocksteady Studios tarafından geliştirilen ve 2009'da piyasaya sürülen Batman: Arkham Asylum ile başlayan macera City ile devam ediyor.
 
Batman Arkham Asylum'un devamı Batman: Arkham City oyunculara 2011 yılında sunuldu. Gotham City'nin tüm düşmanlarının bulunduğu bu ortamda tehditleri ortadan kaldırmak tamamen bizim işimiz. 
 
Üçlemenin son oyunu olan Batman: Arkham Knight ise Rocksteady Studios tarafından 2015 yılında çıkış yaptı. Üçlemenin finali Arkham Knight ile çıta biraz daha yükseliyor. 
 
İşte duyuru fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Batman Arkham Trilogy Switch çıkış tarihi
Xbox Game Pass'in Ardından Xbox Series X Konsol Fiyatları da Artıyor Remnant 2 için Yeni Fragman Şifacı Sınıfını Tanıtıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman : Arkham Asylum
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız