Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Miyazaki, Yeni Souls Oyunlarının Yönetmenliğini Üstlenmeyebilir

 
 
Elden Ring ve Dark Souls'un yönetmenliğini üstlenen Hidetaka Miyazaki yeni açıklamalarda bulundu. Souls-like oyunlarla ön plana çıkan yönetmen, gelecekteki yeni projeler üzerinde çalışmayabileceğini belirtti.
 
Miyazaki yeni yönetmenlerin görmek istediğini aktardı
 
 
 
IGN'e konuşan Miyazaki, yönetmenliğin büyük bir sorumluluk gerektirdiğini ve ileriki projelerde bu koltuğu büyük ihtimalle devredeceğini ifade etti. Miyazaki sözlerine şu şekilde devam etti: “Yeni projelerde yani gelecekte, yeni yönetmenleri görmemiz oldukça muhtemel. Bu koltuğu devredecek olursam, yeni projeler üzerinde onlara tam yetki vermek isterim. Bence bu tarz bir rolde kendinizi geliştirmenin en iyi yolu bu.”
 
Şu ana kadar Miyazaki'nin yönetmediği tek orijinal Souls projesi Dark Souls 2 diyebiliriz. Dark Souls 2 genel olarak oyunculardan karışık tepkiler almış durumda ancak Miyazaki, bu oyun olmasaydı bir sonraki projenin temeli atılamazdı ifadelerini kullandı.
 
Öte yandan,açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Elden Ring için geçtiğimiz günlerde yeni bir ek paket duyuruldu. Bu ek paketin Amerika fiyatı 40 dolar olurken ülkemizdeki fiyatı ise 25 dolar. Ek paket içerisinde yeni hikaye görevleri, bölgeler, düşmanlar ve daha fazlası yer alacak. Ön siparişler şu anda açık.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Elden Ring From Software Hidetaka Miyazaki George R.R. Martin fantezi aksiyon RPG macera oyunu
Switch 2'nin Mart 2025'te Piyasaya Sürüleceği Bildiriliyor EA Battlefield Stüdyosunun Kurucusu Ekipten Ayrıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Jer Aders

27.2.2024 13:41:58

+1
Sonuna kadar katılıyorum. Ben hatta souls oyunlarına RPG demiyorum, kendi karakterini oluşturabildiğin zorluk seviyesi tavan yapmış macera oyunları benim gözümde. Bir RPG de karakterler ilgi çekici olacak, seçimlerin gidişatı değiştirebilecek ve senaryo bunların yaptığı gibi minimal düzeyde olmayacak. İşte o zaman RPG gözümde. Sadece Lore'ü sağlam olunca RPG olmuyor.

yaratıc1KLAVYE

27.2.2024 09:24:54

+1
Ah canım yaaa. Tavsiyeni sevsinler. Fanboncuk!

Swedish Marksman

27.2.2024 06:35:52

0
Biraz kitap okumayı dene biraderim, belki anlarsın o zaman

BSC Misafiri

26.2.2024 22:00:01

0
adam yapabileceği herşeyi yaptı. artık farklı birşey denemesi gerekiyor

yaratıc1KLAVYE

26.2.2024 21:19:16

+1
Bu herifin oyunlarda gereksiz gizem kasma üslubu bıktırdı artık. Senelerdir aynı terane. Bırakta bir oyunda da hem oynanışından hem hikayesinden doyasıya zevk alalım. Hoş buna benim gibi itiraz edecek, fanboyluk yapmayacak bilinçli oyuncu sayısı az olduğundan hiç bir şeyin değişeceğini sanmam. Bir iki npc bir şeyler söyleyecekte, eşyaların açıklamasından anlam çıkaracanda bla bla bla... Tek bir oyun yahu tek bir oyun. Bırak, açık açık dök hikayeyi her şeyiyle. Ama nerede.

BSC Misafiri

26.2.2024 19:35:20

0
Ben hala oyun oynuyorsam sebebi Demon souls ile beni tekrar gecelerce uykusuz bırakan bu adamdır.

BSC Misafiri

26.2.2024 18:03:04

0
Miyazaki yoksa çöküş başlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Elden Ring
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız