Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Mario Maker 2'nin Son Büyük Güncellemesi Yarın Yayınlanıyor

 
Nintendo, Super Mario Maker 2'nin son büyük güncellemesinin 22 Nisan'da yayınlanacağını duyurdu. Güncelleme World Maker modunu ve daha fazlasını getirecek.
 
World Maker modunda Super Mario oyunlarında olduğu gibi 1'den 8'e kadar temalı dünyalar yaratabilecek ve her bir dünyaya kendi yaptığınız bölümleri yerleştirebileceksiniz. Böylece toplamda sekiz farklı dünyada 40 seviye içeren bir Super Mario oyunu yaratmış olacaksınız. Diğer oyuncularla paylaşılabilecek ve siz de diğer oyuncuların yaratmış olduklarını oynayabileceksiniz.
 
Ek güncellemeler ve parkur parçaları da ücretsiz güncellemenin bir parçası olarak Super Mario Maker 2'ye geliyor. Bu, Mario ve arkadaşlarını Super Mario Bros.2'den görünümlerine dönüştüren ve tıpkı o oyunda olduğu gibi öğeleri ve düşmanları toplayıp atmalarına izin veren SMB2 Mantarını içerir. Super Mario Bros.3'ten gelen Frog Suit ile Mario, suda kolayca yüzebilir ve hatta yüzeyini geçebilir. Oyuna eklenen diğer power-up'lar ilk olarak Super Mario World'de tanıtılan Power Balloon, New Super Mario Bros.U'dan Super Acorn ve Super Mario 3D World'den Boomerang Flower. Aynı oyundan, Cannon Box ve Propeller Box gibi giyilebilir cihazlar için de beş varyasyon vardır.

Super Mario Maker 2 Switch üzerinde ulaşılabilir durumda.

Güncellemenin tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Super Mario Maker 2 Nintendo Switch
GeForce Now'a Yeni Oyunlar Eklenirken Bazıları Kaldırılıyor GeForce Now Founders Aboneliği Ücretsiz Deneme Süresi Bir Ay Uzatıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario Maker 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız