Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GeForce Now Founders Aboneliği Ücretsiz Deneme Süresi Bir Ay Uzatıldı

 
Nvidia'nin video oyun streaming servisi GeForce Now Şubat ayında çıkışını gerçekleştirdiğinde Founders aboneliği alanlara 90 gün ücretsiz deneme imkanı tanınmıştı ve bu süre bir ay kadar uzatıldı.

Nvidia'nın Founders abonelerine gönderdiği mail:
 
"Servis büyümeye devam ederken ilk Founders abonelerimize minnettarlığımızı göstermeye karar verdik ve faturalandırma Haziran 2020'ye kadar başlamayacak.
 
İlk ödeme tarihiniz uzatıldı. Daha fazla bilgi için lütfen account.nvidia.com adresini ziyaret edin."
 
GeForce Now iki abonelik seçeneği sunuyor. Biri ücretsiz ve bunda standart erişim ve 1 saatlik oturum uzunluğu sunuluyor. 1 saatin ardından tekrar oyuna girebiliyorsunuz fakat hemen değil sırada beklemeniz gerekiyor. Founders aboneliği ise aylık € 5.49 ve öncelikli erişim, genişletilmiş oturum uzunluğu, gerçek zamanlı ışın izleme desteği ve 90 gün ücretsiz deneme süresi içeriyor. Founders aboneliği stokları tükendiği için şu anda satın alınamıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
GeForce Now Nvidia video oyun streaming servisi
Super Mario Maker 2'nin Son Büyük Güncellemesi Yarın Yayınlanıyor ATOM RPG Trudograd Mayıs'ta Steam'de Erken Erişime Açılacak

Krone

21.4.2020 12:03:04

+1
Nvidia şaşırtmaya devam ediyor
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GeForce Now
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız