Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Mario Maker 2 Versiyon 2.0.0 Güncellemesi Yayınlandı

 
Nintendo, Super Mario Maker 2'nin versiyon 2.0.0 güncellemesini yayınladı.
 
Güncelleme yeni parkur oluşturma parçaları Spike, Pokey, Frozen Coin, P Block, Dash Block ve The Legend of Zelda serisinden Master Sword'u ekliyor.
 
Yeni Master Sword eşyası yalnızca 8-bit Super Mario Bros tarzında kullanılabilecek. Yeni parkur seçildiğinde, Mario Link’e dönüşecek ve kılıçla saldırmak, ok ve bomba atmak gibi hareketlere sahip olacak. 
 
Dash Block: Super Mario 3D World tarzında mevcut olan Dash Block parkuru Mario’ya basıldığında büyük bir hız patlaması veriyor.

Frozen Coin: Bu madeni paralar bir buz bloğu ile çevrilidir ve yalnızca belirli bir kızgın güneş dahil, ateş topları veya diğer ateş elementleri tarafından eritildiği takdirde serbest bırakılabilir.

P Block: Seyir sırasında bir P Düğmesine basıldığında, görünmez P Blokları geçici olarak sert platformlara dönüşür, ya da tam tersi.

Spike: Bu klasik düşman dev spike topları öksürür ve Mario'ya fırlatır. Kar ortamında kullanılırsa, Spike yerine kartopu atar!

Pokey: Birden fazla Super Mario oyununun ikonik istiflenmiş kaktüsü, ilk defa Super Mario Maker 2'ye katıldı. Oyuncular her Pokey'in yüksekliğini bile düzenleyebilirler.
 
Güncelleme ayrıca Ninji Speedruns adlı bir modu oyuna ekliyor. Bu modda oyuncular Nintendo tarafından sadece bu mod için yaratılan parkurlarda zamanlı görevler yapabilirler. Diğer oyuncuların Ninji Ghost'ları, dünyanın dört bir yanındaki rakiplerine karşı yarışırken oyuncuların yanında koşacak. Görünen Ninji Ghost’lar benzer bir performans seviyesindeki oyuncu verilerinden seçilir, böylece oyuncular diğer oyuncuların Ninji Ghostlar’ı ile birlikte parkuru geçerek performanslarını kademeli olarak geliştirebilirler. Oyuncular ayrıca parkurları bitirerek pullar toplayabilir ve özel Mii kostümleri almak için oyunda kullanabilirler.

Her Ninji Speedrun etkinliği yaklaşık bir hafta sürecek ve periyodik olarak yeni parkurlar dağıtılacak. Etkinlik sırasında, oyuncular o parkurda oyun sürelerine göre sıralanacaktır. Oyuncular hala Ninji Ghost'larıyla parkuru geçebilir ve etkinlik süresi sona erdikten sonra bile pulları toplayabilirler.

Super Mario Maker 2 Switch üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Super Mario Maker 2 Nintendo Switch
Vanquish ve Bayonetta Remaster Duyurusu Sızdı SNES ve NES – Nintendo Switch Online Aralık 2019 Oyunları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario Maker 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız