Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Suicide Squad: Kill the Justice League Alfa Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı!

 
 
Suicide Squad: Kill the Justice League'in kapalı alfa testi şu anda devam ediyor ve tahmin edebileceğiniz gibi birçok görüntü ortaya çıktı. İnternette dolaşan kısa oyun videoları oyunun alfa yapısını bizlere gösteriyor. Bu videolar alfa testine katılan bazı kullanıcılar tarafından yayınlandı.
 
Çıkış yapmadan eleştirilen oyunlar arasında yer alıyor
 
 
Toplamda bu kapalı alfa testinden 30 dakikadan fazla sızdırılmış oynanış görüntüsünü bulabilirsiniz. Videolar şu anda telif hakkı nedeniyle kaldırılmış durumda. Ayrıca tüm becerileri gösteren başka bir sızdırılmış video daha sızdırılmıştı. Yine bu video da kaldırıldı.  
 
Genel olarak bakacak olursak önceki resmi oynanış videolarında yer alan görüntülerin de benzeri bu görüntüler içerisinde bulunuyor. Oyunun yapısı ve sistemi bu videolar aracılığıyla ortaya çıkıyor. 
 
Suicide Squad: Kill the Justice League servis tabanlı bir oyun olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyun ağırlıklı olarak silahlara dayanıyor ve Batman: Arkham oyunları gibi yakın dövüşe odaklanmıyor. Yeni bir Marvel's Avengers oyunu gibi hissettirdiği zaten birçok oyuncu tarafından belirtiliyor. Sızdırılan bu oynanış videoları bu varsayımı güçlendiriyor. 
 
Oyun 2 Şubat 2024'te PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Suicide Squad: Kill the Justice League Rocksteady Studios Harley Quinn Deadshot Captain Boomerang King Shark
Final Fantasy 7: Ever Crisis'ten PC Oynanış Görüntüleri Yayınlandı Flintlock: The Siege of Dawn Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

xXBerkanXxD

4.12.2023 12:13:14

0
Alpha'ya davet edildim, oyunu indirdim ama bir türlü sözleşme kısmını onaylayamadım bana internet bağlantınızı kontrol edin deyip durdu, 100 mbps fiber internetim var yoğunluktan dolayı diye düşünüyorum ama pazar gecesi bile kontrol ettiğimde de aynı hata vardı. Neyse sağlık olsun bazı şeyler düzgün gitmemiş tam sürüm olmadığı için

BSC Misafiri

3.12.2023 11:32:46

0
alphaya katıldım, Arkham Knight gibi bir şahasere imza atmış bir stüdyodan böyle bir şey çıkmasını aklım almıyor. Sırf oynamış olmak için oynayıp biter bitmez sildim, peşinden girip Arkham Knight oynadığım zaman sinirim 10x arttı. Bu adamların elinden çıkma potansiyeli olan Superman oyununun hayaliyle 9 yıl geçmiş nerdeyse. Ama gelin görün ki yaptıkları bu oyun bildiğiniz çakma Sunset Overdrive olmuş, ama bırakın onun kadar iyi olmayı gölgesi olacak kalitede bile değil.

BSC Misafiri

2.12.2023 22:10:05

+1
çok büyük çöp, büyük patlayacak. çok yazık edildi. batman kafasında tek kişilik ! adam akıllı oynanış ve hikayesi olan temiz bir oyun yapsalar yeterdi.

Sarohan

2.12.2023 22:06:50

0
Videolar zaten kaldırıldı bunu haber yapmanın bir anlamı var mı iş işten geçtikten sonra?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Suicide Squad: Kill the Justice League
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız