Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Flintlock: The Siege of Dawn Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncılığını Kepler Interactive ve geliştiriciliğini Ashen geliştiricisi A44 Games'in üstlendiği aksiyon rol yapma oyunu Flintlock The Siege of Dawn'ın çıkış aralığı açıklandı. Bu kapsamda oyun 2024 yazında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyun ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de mevcut olacak.
 
Yeni bir aksiyon rol yapma deneyimi geliyor
 
 
 
Aksiyon rol yapma türünde açık dünyaya sahip yepyeni bir macerayı bizlere sunacak olan Flintlock: The Siege of Dawn'da tanrılar ve silahlar çarpışırken insanlığın son mücadelesine katılmaya hazırlanıyorsunuz. Oyunda tehlikeli bir açık dünyayı keşfediyor, tanrılara karşı son kuşatmada patlayıcı ve silah uzmanlığını ortaya çıkarıyor ve becerilerinden faydalanıyorsun.
 
Oyunda diğer taraftan savaş sistemi içerisinde balta, silah ve sihir kullanımını harmanlayan bir yapı yer alıyor. Yer yer zorlayıcı olduğu kadar ödüllendirici bir savaş sisteminde ustalaşacağın yapımda güçlü kombolar yapabiliyor ve her karşılaşmada yaratıcılığını ortaya çıkarıyorsun. 
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RYO PC Flintlock: The Siege of Dawn
Suicide Squad: Kill the Justice League Alfa Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! Amazon Prime'a Özel Fallout Dizisi için İlk Fragman Yayınlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Flintlock: The Siege of Dawn
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız