Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy 7: Ever Crisis'ten PC Oynanış Görüntüleri Yayınlandı

 
 
Famitsu, Final Fantasy 7: Ever Crisis'in PC sürümünden 3 dakikalık oynanış içeriğini gösteren yeni bir video yayınladı. Bu oyunun PC versiyonuna ilk bakış olarak karşımıza çıkıyor. Bu yüzden videoyu merak edenler izleyebilir.
 
Final Fantasy 7: Ever Crisis çok yakında geliyor 
 
 
 
Final Fantasy 7: Ever Crisis, FFVII'nin en unutulmaz anlarını tekrardan leşfetmenizi ve genç kahraman Sephiroth'un yolculuğunu deneyimlemenizi sağlıyor. Final Fantasy 7: Ever Crisis, ilk olarak akıllı telefonlara çıkış yapan ve oynaması ücretsiz bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyunu zaten şu anda Android emülatörleri aracılığıyla PC'de oynayabiliyorsunuz. Ancak bir oyunun resmi PC sürümü olması elbette en iyi deneyimi sunuyor.
 
Daha önce de belirtildiği gibi Final Fantasy VII: Ever Crisis bir Gacha oyunu gibi görünüyor. Örneğin tek kişilik içerik görevleri sizin dayanıklılığınıza mal oluyor ve dayanıklılığınız tükendiğinde yeniden dolmasını beklemeniz veya ödeme yapmanız gerekiyor. 
 
Ever Crisis 7 Aralık'ta PC'de yayınlanmayı bekliyor.
 
Oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming ryo aksiyon macera
GTA 6 Fragman Duyuru Görselinden Diğer Oyun Şirketleri de Etkilendi Suicide Squad: Kill the Justice League Alfa Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı!

xXBerkanXxD

4.12.2023 12:15:25

0
Bu tür oyunlar auto olarak kesinlikle oynanmaması gerekiyor. Bütün heyecanı ve oynanışı öldürüyor, eğer auto ile oynayacaksan niye oynuyorsunuz anlam veremiyorum aç Youtube'da karakterlerin birbirine vurmasını izle yani. Sürekli aynı yerde grind yapılan bölümlerde auto kullanılmasını mantıklı buluyorum ama hikâye modlarında en azından semi-auto kullanılmasını tercih ederim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy VII: Ever Crisis
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız