Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter 6 Yüksek İnceleme Puanlarıyla Dikkat Çekiyor!

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulacak olan Street Fighter 6 için artık çok az kaldı. 2 Haziran'da PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanan dövüş aksiyon oyunu SF6'nın medya inceleme puanları oldukça yüksek. Oyunun PC tarafında Metacritic ortalaması 93, PS5 tarafında 92, Xbox Series X tarafında ise 89.
 
Street Fighter 6 yarın geliyor!
 
 
 
Hem seri hayranlarının hem de dövüş aksiyon türünü severler için üst düzey bir deneyim sunmayı hedefleyen Street Fighter 6'da farklı farklı oyun modları bulunuyor. Hem tek oyunculu hikaye modunda hem de çevrimiçi PvP oyun modlarında oynayabileceğiniz yapım içerisinde serinin ikonik karakterleri de yer alıyor.
 
Street Fighter 6 şu anda ön siparişte bulunuyor ve oyunun Steam, Playstation ve Xbox mağazasındaki fiyatı 849,00 TL. Serinin bir sonraki evrimini temsil eden yapım Dünya Turu, Dövüş Alanı ve Savaş Merkezi de dahil olmak üzere üç farklı oyun modunu içeriyor.
 
Öte yandan oyunun demo sürümü de bulunuyor. Dilerseniz ücretsiz bir şekilde demo sürümünü indirerek oyunun bir kısmını oynayabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Metacritic dövüş aksiyon macera
Ratchet & Clank: Rift Apart'ın PC Sürümü DLSS 3, FSR 2.0 ve Intel XeSS'i Destekliyor Diablo 4 Ön Yüklemeye Açıldı: Dosya Boyutları Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dhalsim

1.6.2023 12:16:40

0
Bu haliyle kalmaz zaten. super-ultra-mega olur bir kaç yıl içinde. zaten 18 karakter çok az

arnavut_efe

1.6.2023 11:55:20

0
bu haliyle mortal kombat veya tekken ile yarışabileceğini sanmıyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter 6
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız