Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo 4 Ön Yüklemeye Açıldı: Dosya Boyutları Belli Oldu

 
 
Blizzard tarafından oyunculara sunulacak aksiyon, rol yapma, macera oyunu Diablo 4 ön yüklemeye açıldı. 6 Haziran tarihinde PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için çıkış yapmaya hazırlanan oyunu ön sipariş verenler şimdiden indirebiliyor. Ayrıca Deluxe veya Ultimate sürümünü ön sipariş verenler 1 Haziran itibarıyla (Türkiye'de 2 Haziran) oyunu oynayabiliyor.
 
Diablo 4 dosya boyutları belli oldu
 
 
 
Diablo 4 şu anda ön yüklemeye açık durumda ve kullanıcılar dilerse oyunu indirip hazır halde tutabiliyor. Ön yüklemeye açılmasıyla beraber oyunun dosya boyutları da belli oldu ve her platformda oyunun boyutu değişiklik gösteriyor.
 
Dosya boyutlarına bakacak olursak oyun PS4'te 40.4 GB, PS5'te 75.5 GB, Xbox tarafında 74.2 GB, PC'de 46 GB ve yine PC'de 4K dokularla beraber 84 GB.
 
Türkçe dil desteğiyle beraber çıkış yapacak izometrik aksiyon rol yapma oyunu Diablo 4 Battlenet, Xbox ve Playstation mağazasında 1,199 TL'den satışta. Oyunda kendi karakterimizi oluşturabiliyor, tehlikeli diyarlara ve bölgelere doğru adım atabiliyor, karakterimizi geliştirebiliyor ve bu mücadelede hayatta kalmak için uğraş veriyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Diablo IV Diablo 4 erken erişim dosya boyutu ön indirme
Street Fighter 6 Yüksek İnceleme Puanlarıyla Dikkat Çekiyor! Xbox Games Etkinliğinde Yeni Fable Oyunu Gösterilecek mi?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

1.6.2023 09:55:49

0
Cuma gelsinde oynuyalım artık ya herkese iyi eğlenceler şimdiden.

BSC Misafiri

31.5.2023 17:21:18

0
Ufak bir hatayı düzeltmek istiyorum; Standart sürüm ön sipariş verenler 6 Haziran Deluxe ve Ultimate sürüm ön sipariş verenler 2 Hziran'a bağlanan gece 02:00 da oyuna girebiliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo IV
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız