Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter 6 Satışları Üç Milyonu Aştı

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan dövüş aksiyon oyunu Street Fighter 6'nın toplam satışları güncellendi. Yayınlanan verilere göre altıncı oyun 3 milyon satışı aştı. Ayrıca Street Fighter serisinin geneli 50 milyon satışa ulaştı.
 
Street Fighter serisi çok satmaya devam ediyor 
 
 
 
Street Fighter 6, 2 Haziran 2023 tarihinde PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya sürüldü. Oyunun PC sürümü Steam platformu üzerinden mevcut. Ek olarak 6 Temmuz 2023 tarihinde Street Fighter 6'nın 1 milyon satış sayısını açtığı açıklandı.
 
Serinin ilk oyunu 1987 yılında arcade oyunu olarak çıkışını gerçekleştirdi. Ardından 1991 yılında yenilikçi savaş sistemi ile beraber dünya çapında büyük bir heyecan yarattı ve böylece hit oldu. Street Fighter 2 ise ilk oyunun yarattığı heyecanla beraber piyasadaki yerini aldı ve serinin ilk oyunundan bu yana 36 yıldan fazla bir süre geçti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu dövüş aksiyon macera
Helldivers 2 için Çıkış Fragmanı Yayınlandı Frostpunk 2 İlk Gün Game Pass'te!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter 6
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız