Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter 6 için Oynanabilir Karakter A.K.I., 27 Eylül'de Geliyor

 
 
Dövüş aksiyon oyunu Street Fighter 6 için yeni DLC karakteri A.K.I. çıkış tarihi açıklandı. Capcom tarafından açıklanan resmi bilgilere göre oynanabilir karakter 27 Eylül tarihinde oyuna dahil olacak.
 
A.K.I. karakteri Deluxe Edition, Ultimate Edition veya Year 1 Character Pass sahipleri için erişilebilir olacak. Oyuncular ayrıca A.K.I.'yi oyun içi dövüş bileti ile bir saatliğine ücretsiz deneyebilecek.
 
A.K.I. karakteri nasıl bir yapıya sahip?
 
 
 
A.K.I. adlı oynanabilir karakter uzun tırnaklarıyla ve beklenmedik hareketleriyle ön plana çıkıyor. Rakiple mücadele ederken bir anda yılan gibi yerde sürünmeye başlayan karakterin daha çok rakiplerin tepesine binmesiyle ünlü. 
 
Zehirli kişiliğiyle beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan A.K.I., menzilli saldırılara da sahip. Dövüş esnasında uzaktan kırbacını çıkarıyor ver rakiplere bu kırbaçla beraber vurabiliyor. Diğer yandan zehirli bir baloncuk gönderebilen dövüş karakteri çevik hareketleriyle de düşmanlara aman vermiyor.
 
Öte yandan A.K.I. karakteri ve özel kıyafeti, 27 Eylül'de Year 1 Character Pass, Deluxe Edition veya Ultimate Edition sahipleri için mevcut olacak. Yukarıda da belirttiğimiz gibi dövüş bileti aracılığıyla elde edilebilen kiralık dövüşçü bileti ile yeni karakteri bir saatliğine ücretsiz deneyebileceksiniz.
 
Street Fighter 6 şu anda PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için mevcut. 
 
A.K.I. oynanış fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu dövüş aksiyon macera
Final Fantasy VII: Ever Crisis için Çıkış Fragmanı Yayınlandı PlayStation Plus'ın 12 Aylık Abonelik Seçeneğine Zam Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter 6
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız