Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam'den Sonra Electronic Arts Türk Lirası Desteğini Kaldırdı

 
 
Oyuncuların uğrak noktası Steam platformundan sonra Electronic Arts tarafından kullanıcılara sunulan EA App dahilinde Türk Lirası desteği kaldırıldı. Geçtiğimiz süreçte bildiğiniz üzere Steam Platformu tamamen Türk Lirası desteğini keserek dolar kuru üzerinden oyunları satmaya başladı ve bu durum bazı değişikliklere sebep oldu.
 
Türk Lirası desteği birçok platformdan kaldırılıyor 
 
 
 
Geldiğimiz noktada Türk Lirası desteğinin Steam platformundan kaldırılması elbette Türkiye'deki oyuncuları büyük oranda etkiledi. Çünkü büyük çaplı oyunların çoğu artık bu kurdan etkileniyor ve günden güne kur yükselişe geçtiğinden dolayı da önceki gün alınan oyun bir sonraki gün daha pahalıya gelebiliyor.
 
Özellikle bağımsız oyunlar içerisinde bu durum daha fazla ön plana çıkıyor ve bölgemizde eğer yerel dolar düzenlemesi yapılmadığı takdirde bu oyunlara erişmek bir hayli zor olabiliyor. Bu hamleden sonra EA uygulaması dahilinde de Türk Lirası desteği tamamen kaldırılıyor ve buradaki oyunlar da aynı şekilde Steam platformunda olduğu gibi dolar kuru üzerinden satın alınıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun firması pc ps4 ps5 xbox Electronic arts
EA FC 24 Rakibi UFL'ye Cristiano Ronaldo’dan Devasa Yatırım PC Kullanıcısı Neden Konsol Alsın?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.12.2023 22:21:17

0
1 senedir dövizin yerinde sayması baskılama yüzünden, kendiliğinden değil

BSC Misafiri

14.12.2023 22:21:12

0
Dövizin 1 sene içerisinde nereden nereye geldiğini arama motorundan bakmaktan aciz adam gelmiş birde politik analiz kasıyor ya, top notch cehalet şov.

BSC Misafiri

14.12.2023 12:32:50

0
Celladına aşık olmuşsa bir millet İster ezan, ister çan dinlet İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet Müstehaktır ona her türlü zillet. Ömer Hayyam.

BSC Misafiri

14.12.2023 12:32:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: Rexroth Ben bu yapılanların kesinlikle siyasi olduğu düşünüyorum. Aylar önce evet döviz çok fazla dalgalıydı ama neredeyse 1 senedir döviz olduğu yerde duruyor, kur dalgalanması normal seviyelerde. O zaman kurun çok dalgalandığı zaman yapmadılar da şimdi mi yapıyorlar yani? Son zamanlarda yaşanan Filistin savaşında sesini kim fazla çıkarıyorsa onları yok sayıyorlar. Zaten yıllardır bunu yapıyorlar bize de, son zamanlarda yaşananlar daha çok bahane oldu. Biraz insanları kör gözünü açıp bunları da düşünüp görmesi lazım, hep olaylara tek pencereden bakıp, sadece devlet suçlamakla bir yere varılmıyor. Şimdi bunu söyledik diye hemen iktidar yanlısı da ilan ederler bizi, çünkü bizim insanların huyu bu. Zam olur, sadece devlete söverler, başka türlüsünü düşünecek ya beyinleri yok, ya da işlerine öyle geliyor. Dünyanın şu anda çok büyük bir gerçeği var, o da israil ve amerika barbarlığı. Bunu görmek istemeyenlere de zaten ne desek boş.
Bu yıl ocak ayında 18-19 Tl olan 1 dolar bugün 29-30 Tl balık hafızalı kardeşim.

BSC Misafiri

13.12.2023 23:17:55

0
Bedavaya oyun alıyordunuz indirimleri 1 euroya ne konuşuyorsunuz ya he siyasi hareket

-Dark Poison-

13.12.2023 21:01:31

0
Ea playin oyun fiyati politikasini bile dis guce ,israile baglayan cikti .Bu kadarina da diyecek bisey bulamiyor insan.

Rexroth

13.12.2023 18:55:41

+2
Ben bu yapılanların kesinlikle siyasi olduğu düşünüyorum. Aylar önce evet döviz çok fazla dalgalıydı ama neredeyse 1 senedir döviz olduğu yerde duruyor, kur dalgalanması normal seviyelerde. O zaman kurun çok dalgalandığı zaman yapmadılar da şimdi mi yapıyorlar yani? Son zamanlarda yaşanan Filistin savaşında sesini kim fazla çıkarıyorsa onları yok sayıyorlar. Zaten yıllardır bunu yapıyorlar bize de, son zamanlarda yaşananlar daha çok bahane oldu. Biraz insanları kör gözünü açıp bunları da düşünüp görmesi lazım, hep olaylara tek pencereden bakıp, sadece devlet suçlamakla bir yere varılmıyor. Şimdi bunu söyledik diye hemen iktidar yanlısı da ilan ederler bizi, çünkü bizim insanların huyu bu. Zam olur, sadece devlete söverler, başka türlüsünü düşünecek ya beyinleri yok, ya da işlerine öyle geliyor. Dünyanın şu anda çok büyük bir gerçeği var, o da israil ve amerika barbarlığı. Bunu görmek istemeyenlere de zaten ne desek boş.

Dhalsim

13.12.2023 18:26:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri 10 tane oyunun nesini TL olarak hesaplayamıyorsun ey ea,adama gülerler.Bence STEAM,EA daha niceleri,bunlar siyasi bir yaptırım, her türlü pisikolojik savaş veriliyor baştakilere karşı...Halkı her yönden kışkırtma yolu..
Allah'ın huzurunda da bu savunmayı yap. Allahım biz kötüydük ama dünyadayken Sen diye başka şeylere taptırdılar. hep dış güçler yüzünden de.. Olur mu balım..

Dhalsim

13.12.2023 18:20:21

+4
bu tayyipseverlerin cehenneme gideceklerinden haberleri yok.. Amaan o yanacak banane

BSC Misafiri

13.12.2023 17:48:49

0
Her oy hakki olan genç kesim sizce kime oy verir? Elinden eğlencesi alınmış bir genç suçlu olarak kimleri görür sizce,bu pisikolik siyasi bir savaştir.Oyun deyip gectiğimiz şey o kadar basit değil, o kadar çok kendini gelistirmemiş kayıp gençlik varki bunlarin oy potansiyelini düşünün... Dış gücler yegenim sen anlamazsin.:))

BSC Misafiri

13.12.2023 16:31:41

0
NCK: Baştakiler de Türk Lirasına değer kazandırıp DIŞ GÜÇLERLE mücadele etse ya, TÜRK LİRASINI KORUMA KANUNU geri gelsin. Steam, Türk Lirasından dolara geçti diye de kimsenin kışkırdığını görmedim sokaklarda. Ayrıca barışçıl bir şekilde protesto, her Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşının anayasal hakkıdır. Burada şu anda kullandığımız düşünceyi sözlü, yazılı ifade etme hakkı gibi.

BSC Misafiri

13.12.2023 16:07:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri 10 tane oyunun nesini TL olarak hesaplayamıyorsun ey ea,adama gülerler.Bence STEAM,EA daha niceleri,bunlar siyasi bir yaptırım, her türlü pisikolojik savaş veriliyor baştakilere karşı...Halkı her yönden kışkırtma yolu..
dıj güçler yiğenim sen anlaman diyenin bsc versiyonu yorumu :D bunlar heeeeeeep dıj güçlerin oyunu

alex59

13.12.2023 15:54:43

0
Steam yine haftalar öncesi uyarı yaptı bunlar ise hiç müşterisini takmadan aniden dönüş yaptılar. Bu saatten sonra ülkemizde orjinal oyuna olan talep inanılmaz şekilde düşüşe geçer indirimler bile bu düşüşü frenleyemez.

BSC Misafiri

13.12.2023 14:00:39

0
10 tane oyunun nesini TL olarak hesaplayamıyorsun ey ea,adama gülerler.Bence STEAM,EA daha niceleri,bunlar siyasi bir yaptırım, her türlü pisikolojik savaş veriliyor baştakilere karşı...Halkı her yönden kışkırtma yolu..
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Electronic Arts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız