Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam'den Batman Serisine %75 İndirim


    Oyuncuların süper kahraman oyunlarına karşı olan bakış açısını değiştiren Rocksteady'nin Batman: Arkham serisi, şimdiye kadar çıkan her iki oyunuyla birlikte zirveyi oynamıştı. Steam'in hafta ortası indirimlerinde Batman serisine yer verildi.
 
    7 Haziran'a kadar sürecek olan indirimlerde seriye %75'lik bir kampanya uygulanıyor. Böylelikle Batman: Arkham Asylum'un fiyatı 4.99 dolara düşüyor. Buna ek olarak Batman: Arkham City'nin fiyatı ise 7.5 dolar olsa da, oyunun Türkiye'ye kapalı olduğunu belirtelim. Tabii Steam'in sahip olduğu takas sistemi, engellerinizi kaldırabilir. 
 
Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
batman arkham steam indirim
NBA 2K14'ten İlk Bilgiler Yarın Geliyor "The Last of Us'ın En Düşük İnceleme Puanı 93"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

#Gakko_

5.6.2013 17:08:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: *RisingsoN* Batman Arkham City almak isteyen arkadaşlar Amazon.com ve Green Man Gaming'i takip etsin. Batman AC sık sık indirime giriyor. Bu sitelerden satın aldığınız oyun kodunu Steam'e ekliyorsunuz. Steam üzerinden de indirip sorunsuzca oynayabiliyorsunuz. Steam'de Türkiye'ye kapalı diğer oyunları da bu şekilde temin edebilirsiniz. Bu sitelerdeki oyunların sayfasında Steam aktivasyonunun olup olmadığına dikkat etmek gerekiyor sadece. Bu arada Batman Arkham Origins Green Man Gaming'de ön siparişe açılmış.
Abi GMG'den alabilmek için, oyunu listede görebiliyor ve sepete ekleyebiliyor olmamız gerekiyormuş. Yani GMG'den alınacak steam kodları da elimizde patlayabilir. http://on.fb.me/181Idim

*RisingsoN*

5.6.2013 16:48:09

0
Batman Arkham City almak isteyen arkadaşlar Amazon.com ve Green Man Gaming'i takip etsin. Batman AC sık sık indirime giriyor. Bu sitelerden satın aldığınız oyun kodunu Steam'e ekliyorsunuz. Steam üzerinden de indirip sorunsuzca oynayabiliyorsunuz. Steam'de Türkiye'ye kapalı diğer oyunları da bu şekilde temin edebilirsiniz. Bu sitelerdeki oyunların sayfasında Steam aktivasyonunun olup olmadığına dikkat etmek gerekiyor sadece. Bu arada Batman Arkham Origins Green Man Gaming'de ön siparişe açılmış.

#Gakko_

5.6.2013 04:28:09

0
OyunÇeviri'yi tanıdıktan sonra asıl oyunlara para vermeye başladım. Bu sefer de almak istediğim oyun Türkiye'ye yasaklı çıktı arkadaş! (Arkham Asylum'u steam üzerinden almıştım oysa ki..) Bende mi bi cenabetlik var, anlamadım ki!

RealArek

5.6.2013 01:52:32

0
Steamda türkiye'ye kapalı olan oyunları amazondan alın derim steamda olan indirimler aynısı amazonda oluyo.

oxlayer

5.6.2013 01:50:37

-1
arkamı 2 saat oynadım attım.beğenmemiştim.ama yeni oyunundan ümitliyim.

Quirah

5.6.2013 01:34:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: Grommash Oyun Türkiyede neden kapalı bir bilgi verebilirmisiniz?
Maalesef benim de bir fikrim yok fakat çıktığı günden beri kapalı olduğunu biliyorum.

Grommash

5.6.2013 01:18:09

+1
Oyun Türkiyede neden kapalı bir bilgi verebilirmisiniz?

dragonborn95

5.6.2013 00:57:28

0
Batman AC neden Türkiye de kapalı ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman : Arkham Asylum
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız