Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Starfield ve Indiana Jones Playstation 5 Yolcusu!

 
 
Xbox ve PC platformlarına çıkış yapan birçok oyun The Verge ve XboxEra'nın haberlerine göre artık PlayStation ve Switch gibi diğer konsollara da gelmeye hazırlanıyor. Bildiğiniz üzere Microsoft tarafından piyasaya sürülen oyunlar genellikle Xbox konsollarına ve bazı durumlarda da PC platformuna özel olarak çıkış yapıyor. Bu nedenle diğer platformlar bu oyunları deneyimleyemiyor. Ancak bu durum değişmek üzere.
 
Microsoft çoklu platform desteğini gündeme getiriyor 
 
 
 
The Verge tarafından yayınlanan yeni bir habere göre kaynaklar Microsoft'un çoklu platform desteğini ön plana çıkaracağını belirtiyor. Haber içerisinde yer alan detaylar sadece bunlarla sınırlı kalmıyor aynı zamanda oyunların Şubat ayı içerisinde resmi olarak duyurulacağı bildiriliyor. Şu an için PlayStation 5 ve Switch konsolları ön plana çıkıyor.
 
Diğer taraftan kaynaklara göre kısa süre önce duyurulan Indiana Jones and the Great Circle, Aralık ayı içerisinde Xbox Series ve PC platformu için piyasaya sürülecek. Birkaç ay sonrasında ise PlayStation 5'te de yayınlanması planlanıyor.
 
Öte yandan ritim tabanlı Hi-Fi RUSH önümüzdeki haftalarda PlayStation 5 ve Switch konsollarına gelmeye hazırlanıyor. Açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield ise 2024 yılı içerisinde PlayStation 5 konsollarında hazır olmayı bekliyor.  Ancak şu anda bu bilgiler kesin olmadığı için elbette beklentilerimizi dengelemekte fayda var.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yazılım microsoft uygulama
Palworld için Oynanabilir Pokemon Modu Yayınlandı The Last of Us'ın İkinci Sezonunun 7 Bölüm Olacağı Bildiriliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

myze

7.2.2024 11:58:34

+2
Doğruyu söyle, "Ben hep 50-TL'lik dolduruyorum" diyen dayı sen misin???

Philipp_Plein

7.2.2024 10:52:10

0
Microsoftun dandik ex leri başka platformlara çıkacak diye sevdamızdan vazgeçmeyiz! Sonsuza kadar xbox devam...

Fearless_tr

6.2.2024 18:40:01

+1
Sonyde xbox a getirirse sasirmayin derim :))))

myze

6.2.2024 18:34:21

+2
Microsoft, Xbox markasına ötenazi yapacak diyebiliriz.

BSC Misafiri

6.2.2024 14:21:15

0
xbox exc.markaları getirdiği gün xbox ölecek. zaten orta-uzun vadede gamepass'i de ps5 üzerinden ediniriz. Böylece bizi servise bağlar, oyun kaliteleri düşer cünkü ps5 ile rekabet kalmaz. sony nin 50 senede bi tane yapacagı güzel exc.ve 80 dolar oyun etiketine mahkum kalırız.Sony de zaten dogal olarak pek cok oyununu bugün ve helede bu olaylar olursa pc'ye getirmeye devam eder. Dİleyen pc donanımı yeniler, dileyen konsol rahatlıgı der fark etmez tek platformda devam eder. Belki de 2-3 nesile kadar tamamen online-bulut temalı oyunculuk ve donanımsızlık da olur. tabi bu sabah akşam grafik kartı basan pc donanım sektörüne nasıl etki eder bilemem ama oyunculara live service, 10 senelık multiplayer,saçma sapan coop oyunlar olarak geri döner. xboxın en başta pc'ye bile oyun cıkarması yanlıştı konsolu sattırmak için ama msoft hem xbox hem windows'a sahip olunca ve sony ile bu kadar paraya ragmen rekabet etmeyi beceremeyince konsol tarafında güçsüz kaldılar. herhalde cok övünülen phil de beceremedik, ufak ufak yazılım üreten bir Xbox Game Stüdios olacagız mesajını verecek tüm dünyaya.

-Dark Poison-

6.2.2024 14:11:31

+3
Koca markayi rezil ettiler.Tum nesillerde xbox aliyordum bu n3sil pas gectim.Nedeni debu.Heryere oyunu cikan sistemi alsam ne olur almasam ne yazar.Bu p. spencrrin kafasi xbox i servise cevirmeye takilmis kalmis.Konsol umurunda degilse cikarmasaydiniz.XSX en guclu konsol sozde ama bunu gosterecek 1 tane oyunu yok. P Spencerla heresey mumkun

mehmetalpertr

6.2.2024 00:39:42

+1
Phil Spencer açıklama yaptı. Önümüzdeki hafta Xbox un geleceği hakkında açıklamalar yapacaklarmış. Sanırım Gears, Halo, vs. gibi oyunları PS'e getirecekler.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

BSC Misafiri

5.2.2024 20:18:29

+2
Gelmese de olur.İkisi de ilgimi çekmiyor.

BSC Misafiri

5.2.2024 20:18:25

0
Hellblade 2 gelsin diğer 3 oyun da bana pek birşey ifade etmiyor

Krone

5.2.2024 18:29:22

+4
İkisi de tırt. Gelmese de olur. Biri uzay skinli old gen fallout diğeri de fps kırbaç simülatör.

BSC Misafiri

5.2.2024 17:58:51

0
Indiana Jones uncharted açlığını giderecek kaliteli bir oyun gibi duruyor. PlayStation 5 e gelmedi çok memnun edecek
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız