Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Yeni Bir Crash Bandicoot Oyunu Geliştiriliyor

 
 
Windows Central gazetecisi Jez Corden, Activision çatısı altında geliştirici ekip olarak yer alan Toys for Bob'un yepyeni bir Crash Bandicoot oyunu üzerinde çalıştığını söyledi.
 
Podcast'te yer alan Rand al Thor'da bu durumu onayladı ve Toys for Bob'un yeni Crash Bandicoot oyununu Xbox & Bethesda canlı yayın etkinliğinde duyuracağını tahmin ettiğini belirtti.
 
Corden, Rand'e "Bu bilgiyi nereden edindin?" diye sorduğunda Rand, "Bunu sızdırmamalıydım" yanıtını verdi. Bu cümleler, geliştirilmekte olan yeni bir Crash Bandicoot oyununun esprisi niteliğinde olabilir.
 
Toys For Bob, 1989 yılında Novato - California'da kuruldu ve 2005 yılında Activision tarafından satın alındı. Stüdyo, Skylanders serisi, Crash Bandicoot serisi ve Call of Duty: Warzone üzerinde çalıştı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Crash Crash Bandicoot Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back Crash Bandicoot Warped Crash Bandicoot N.Sane Trilogy PS4 Sony Activision
Nintendo, Almanya'daki Gamescom 2022 Etkinliğine Katılmayacağını Duyurdu Lost Ruins 6 Haziran'da PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

9.6.2022 10:37:55

0
Valla normalde aman aman açık dünyamı uzak dursunlar derdim ama Ps 2 de bir oyunda yarı açık dünya şeklindeydi ve Oyunda mükemmledi tam hatırlıyamıyom ismini. Eğer kapamlı şekilde olucaksa olur da bu Oyun böyle güzel hacı ya sade olsun genede.Sonic oyununada açık Dünya yapıyorlar gına geldi artık.

aykut291

9.6.2022 10:28:58

0
Umarım gelir.4. Oyun ilk 3 leminin verdiği tadı şaşırtıcı derecede fazla fazla verdi hatta bazı yerler abartılı şekilde verdi geçene kadar joystiği parçalıyodum. O vagondan vagona atlama bölümü son Cortex kalesinde bütün maskeleri sırayla kullandığımız yer feleğim şaştı geçene kadar.Lütfen gelsinde ağız tadıyla oynuyalım

Hudson51

6.6.2022 23:15:39

0
Crash hem remaster üçlemesi hem de 4.oyunu ile güzel bir geri dönüş yaptı ama artık farklı bir oynanış tarzına geçmeleri lazım. Misal açık dünya gibi yoksa bu şekilde 5. bir oyun iyi olsa dahi kekremsi bir tat bırakır.

BSC Misafiri

6.6.2022 12:17:50

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Dördüncü oyun ilk üç oyundan kat kat iyiydi. Oyun dolu dolu. Her şeyiyle mükemmeldi. İnşallah yeni oyun Xbox özel olmaz.
90'larda çıkmış oyun tarihi efsanesiyle 4.oyunu mu kıyasladın sen :D Tamam 4.oyun kendi özelinde hiç de fena bir oyun değildi ama orijinal Crash B.üçlemesi açık ara serinin en iyi oyunudur. Bırak seriyi kendisi Nintendo'nun Mario markası ve maskotuna rakip olacak kadar ileri gitmiştir o dönem. 5.bir oyun da görmek isteriz ve Xbox ekosistemine özel alırsa PS ile klasikleşmiş bir marka olarak önemli bir hamle olur.

BSC Misafiri

6.6.2022 09:43:13

+2
Dördüncü oyun ilk üç oyundan kat kat iyiydi. Oyun dolu dolu. Her şeyiyle mükemmeldi. İnşallah yeni oyun Xbox özel olmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız