Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Satışları 10 Milyonu Aştı

 
Activision dördüncü çeyrek ve 2018 mali yılı finansal sonuçlarını açıkladığı raporda, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy'nin kutulu dağıtım miktarı ve dijital indirme satışları toplamının dünya genelinde 10 milyon adeti aştığını duyurdu.
 
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy 30 Haziran 2017 tarihinde PlayStation 4 için çıkış yapmıştı. Ardından 29 Haziran 2018'de Xbox One, Switch ve PC'ye geldi.
 
Üçlemenin tanıtım yazısı:
 

En sevdiğiniz keseli hayvan Crash Bandicoot geri döndü! O, gelişti, kendinden geçti ve N ile dans etmeye hazır. Sane Trilogy oyun koleksiyonu. Artık Crash Bandicoot'u daha önce hiç olmadığı gibi tecrübe edebilirsiniz. Her şeyi başlatan üç oyun olan Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back ve Crash Bandicoot 3: Warped boyunca destansı mücadeleler ve maceralar boyunca dönün, zıplayın, wumplayın ve tekrarlayın. En sevdiğiniz Çarpışma anlarını tamamen yenilenmiş grafikler ile tekrar yaşayın ve WUMP'unuza biraz UMPH yerleştirmeye hazır olun!
 
Crash Bandicoot
Seriyi başlatan bu ilk oyunda Crash, Dr. Neo Cortex'in genetik olarak değiştirilmiş hayvanlardan oluşan bir ordu kurarak dünyayı ele geçirme planına karşı Wumpa Adası’nı ve tüm dünyayı kurtarmak zorunda.
 
Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back
Dünyayı bir kez daha tehdit eden yeni bir felakete karşı ezeli düşmanınız Dr. Neo Cortex ile birlik olun. Tek soru şu; ona gerçekten güvenebilir misiniz?
 
Crash Bandicoot 3: Warped
Motosikletler, uçaklar ve hatta yavru bir T-Rex ile zamanda bir yolculuğa çıkın, bu macera üçlemeyi büyük bir sonla kapatıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ResetEra Crash Crash Bandicoot Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back Crash Bandicoot Warped Crash Bandicoot N.Sane Trilogy PS4 Sony Activision
Activision Blizzard 800'e Yakın Kişiyi İşten Çıkardı Activision Bu Yılki Call of Duty Oyununun Hikaye Modu İçereceğini Doğruladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RealArek

17.8.2019 01:05:09

0
Oyun güzel zevkli eski tadı yeni grafiklerle veriyo zor diyolar ama kolay bence indirime girince alınır fiyatı fazla sadece iyki bu kadar fazla satmış en azından serinin devamı gelir ve eski oyunlarıda yenilerler.

Fulton

13.2.2019 19:58:58

0
Hocam Bandicoot oyunundan pek anlamam ama o arkadaşın yaptığı oyunun videolarını falan az çok hatırlıyorum da baya baya iyiydi görsel anlamda ve oynanış olarak. Üzüldüm bırakmasına.

nForcer

13.2.2019 19:55:29

0
O kişinin DH'deki başlığını ben de takip ediyordum. N.Sane Trilogy duyurulunca kendi çalışmalarını yarıda sonlandırdığını açıklamıştı en son. Zaten ortaya çıkan iş N.Sane Trilogy'nin yanında bayağı sönük kalıyordu.

mhakannn

13.2.2019 17:02:38

+1
Oyun remastered olarak iyi değil. Sıkıntılı kontroller birebir duruyor. Ben eski Crash'leri yeni grafiklerle oynayayım diyorsanız alınabilir. Nasıl bir fiyattan çıktı bilmiyorum ama en fazla 15-20 dolara satılmalıydı.

İdrak İstimlak

13.2.2019 15:43:17

+2
Single player içerikli oyunların hala ciddi bir kitlesi var, 10 milyon muazzam bir rakam...

Fulton

13.2.2019 14:00:03

0
O değil de bir ara DH'de yazılım bölümünde bir kişi bu oyunu tek başına yapıyordu ne oldu acaba ona?

BSC Misafiri

13.2.2019 13:17:14

0
Almadan bunu izleseydiniz :D geçmiş olsun.

BSC Misafiri

13.2.2019 13:12:17

+1
Fanlar kabul edememiş souls oyunu zor neden zor save sistemi berbat sen bossda ölürsen bossun yerinden değilde çok saçma bir yerde alıyor kayıtı sen geçtiğin yerleri tekrar oynamak zorundasın.bu senin gibi souls fanlarına kolay gelebilir ama zor işte ben d falarca öleceğim oyunu neden oynayayım

BSC Misafiri

13.2.2019 13:05:43

0
oyunu oynamak işkence, remake dediğin ratchet clank gibi olur,

BSC Misafiri

13.2.2019 12:59:25

0
Bir oyunu almadan önce ince eleyip sık dokuyun yoksa fanlar sayesinde daha nice grafikleri güzelleştirilmiş gerisi koyverilmiş oyunu şıpıdık alırsınız. Piyasada onca iyi ve kaliteli platform oyunu bulunabiliyorken sırf Crash adından dolayı grafikleri cafcaflanmış ve bugün telefonlarda bile rağbet görmez duruma gelmiş sonsuz koşu oyunu tadında oynanışı kalan remasterları almayın diyeceğimde zaten alan almış. İşte böyle abi sen 2-3 yıl oyun yap sonra başkası gelsin ps1 oyuncuğunun grafiklerini güncelleyip parayı kırsın. Millet ne açmış Crash Bandicoot görmeye.

BSC Misafiri

13.2.2019 12:52:54

+1
En nefret ettiğim şey, Kontrollerden dolayı zor olan oyunlar..Bak mesela GOW'a oyunun kontolleri yağ gibi akıyordu..Kraliçe valkür ne zordu ama..Yani demek istediğim Kontrolü zor yapmaksa olay Oohooo işimiz var...

BSC Misafiri

13.2.2019 11:28:24

+1
Ya hala Souls oyunları zor diyen var.Kardeşim rpg olan bir oyunun neresi zor olabilir.Arkadaş çağır kes,level kas kes,büyücü ol kes,op itemleri diz kes. Asıl gereksiz zor olan oyun bu çünkü kontroller berbat. Ama Sekiro'ya zor derseniz kabul ederim çünkü bebe gibi adam çağırma yok,grind yapıp itemleri alıp levelleri atlayıp tek atmak yok,büyücülük gibi uzaktan skill spamlama yok.Adam gibi atacaksınız dodgeunuzu atacaksınız parrynizi atamazsanız çıkar gidersiniz oyundan.Sonra da gelip konuların altına ağlarsanız kabul ederim Sekiro için.

BSC Misafiri

13.2.2019 11:10:45

+1
Aşırı gereksiz zor bir oyun aldım ama zorluğundan oynayamadım. Resmen eziyet çektiriyor souls oyunları gibi zor. Kontroller ps4 te berbat

BSC Misafiri

13.2.2019 10:57:39

0
Naughty dog oyunun haklarını satmasaydı keşke yenisini görebilirdik.Activision beceremiyor remake te elbet başarılı oldular zaten psx tede o dönem çok biliniyordu.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız