Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lost Ruins 6 Haziran'da PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor

 
 
2D anime temelli hayatta kalma aksiyon oyunu Lost Ruins, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için 6 Haziran'da çıkış yapacak. Lost Ruins ilk olarak 13 Mayıs 2021'de Steam, GOG, Humble Store ve itch.io aracılığıyla PC için piyasaya sürüldü.
 
Lost Ruins, tuhaf ve yabancı bir yerde hafızası kayıp olarak uyanan genç bir kızla oynadığınız bir 2D side-scrolling hayatta kalma aksiyon oyunudur. Silahlar, büyüler ve toniklerin yardımıyla, ayrıca büyülü ve gizemli Beatrice'in rehberliğinde, karanlık ve tehlikeli bir dünyayı keşfedecek, iğrenç canavarlarla savaşacak ve inanılmaz bossları alt edeceksin. 
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera Lost Ruins
Söylenti: Yeni Bir Crash Bandicoot Oyunu Geliştiriliyor Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesinde Steam Deck ilk Sıraya Tekrar Yerleşti

Hudson51

6.6.2022 23:14:14

0
Orta şeker bir metroidvania olarak gözüküyor. Steam yorumları da baya iyi. Konsolda bu tarz bir şey arayanlar deneyebilirler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız