Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Slender: The Arrival, 10. Yılına Giriyor: Grafik Güncellemesi Geliyor

 
 
Blue Isle ekibi birinci şahıs hayatta kalma oyunu Slender: The Arrival için yeni bir güncelleme yayınlayacağını duyurdu. 2013 yılında çıkış yapan oyunun 10. yılına girmesiyle beraber Unreal Engine 5.2 üzerinde yeni deneyim bizlere sunulmayı bekliyor  Slender: The Arrival için 10. yıl dönümü güncellemesi Ekim ayında geliyor.
 
Yeni güncelleme grafikleri iyileştiriyor
 
 
 
Slender: The Arrival için yayınlanacak olan yeni güncelleme gizemli Slender Man karakterini tekrardan gün yüzüne çıkarıyor. Bu güncelleme oyunda yer alan her bir gölgeyi, her malzemeyi, her modeli kısacası her detayı daha da ayrıntılı bir şekilde karşımıza çıkarmayı hedefliyor. Yeni güncelleme yalnızca grafikleri iyileştirmekle kalmıyor aynı zamanda genel oyun deneyimini de yükseltiyor.
 
Slender: The Arrival ilk olarak 26 Mart 2013'te piyasaya sürüldü ve şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch, PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, PC, iOS, Android ve Mac dahil olmak üzere çeşitli platformlarda mevcut. Blue Isle ekibi yeni güncellemeyi hangi platformlara getireceğini açıklamadı. Ek olarak PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarına oyunun gelip gelmeyeceği bilinmiyor.
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Slender Slender Man Indie free to play pc mac Mark J. Hadley slender the arrival slender 2 slender 2 oynanış videosu slender the arrival the arrival xbox 360 playstation 3
Armored Core 6'nın Yeni Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı: PvP Arena Ortaya Çıktı Red Dead Redemption Remaster için Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Slender: The Arrival ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız