Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Bir Slender Man Oyunu Geliştiriliyor: İlk Fragman Geldi

 
Slender: The Arrival geliştiricisi Blue Isle Studios'tan yeni ve kısa bir fragman yayınlandı. Bu fragmanla beraber yeni Slender Man oyununun geliştirilmekte olduğu ortaya çıkıyor ve resmi web sitesinde yer alan geri sayım süreci ise bu durumu doğruluyor.
 
Oyunun remake ya da remaster olduğu henüz bilinmiyor 
 
 
 
13 saniyelik tanıtım fragmanının yayınlanmasıyla beraber Slender Man hayranları elbette heyecanlanıyor ve oyun hakkında daha fazla bilgiyi öğrenmek istiyor. Bu fragman oyunun içeriği hakkında bize pek bilgi sunmasa da resmi web sitesinde yer alan geri sayım oyunun önümüzdeki ay duyurulacağını öne sürüyor.
 
Ortaya çıkan fragmanla beraber yeni oyunun remaster veya remake sürüm olup olmadığı da henüz belli değil. Bunu ancak 27/28 Temmuz 2023'te öğrenebileceğiz.
 
Slender Man oyunu The Arrival ilk olarak 2013 yılında PC'de yayınlandı ve sonraki yıllarda PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One ve Wii U dahil olmak üzere çeşitli platformlara geldi. Beklenenden kısa bir oynanış sunmasıyla ve tekrarlayan oynanışıyla eleştirilerin odağı haline gelen The Arrival bunlara rağmen başarılı bir oyun olarak görülüyor.
 
İşte ilk fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Slender Slender Man Indie free to play pc mac Mark J. Hadley slender the arrival slender 2 slender 2 oynanış videosu slender the arrival the arrival xbox 360 playstation 3
Dünya Dışı Tehditlerle Uğraşacağımız Taktik Oyunu Xenonauts 2 Temmuz'da Geliyor Escape from Tarkov'dan Esinlenen Arena Breakout Mobil Cihazlara Geliyor

dijitalcoach

26.6.2023 12:39:23

+1
Spider man diye okuyup haa o değilmiş diye haberin detaylarını incelemeye devam eden ben.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Slender: The Arrival ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız