Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Dead Redemption Remaster için Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

 
 
2010 yılında sadece PlayStation 3 ve Xbox 360 konsollarına çıkış yapan Red Dead Redemption için bir süredir ortalıkta çeşitli söylentiler dolanıyor. Geçtiğimiz süreçte birkaç derecelendirme kurulu tarafından bir anda yeni derecelendirme alan RDR için yeni bir sürüm bekleniyor. Ancak gelişmeler bunlarla sınırlı kalmıyor ve geçtiğimiz günlerde oyunun logosunun güncellenmiş sürümü karşımıza çıkıyor.
 
Oyunun logosu güncellendi ve söylentiler meyvesini vermeye başladı
 
 
 
Red Dead Redemption'ın yeni bir sürümünü beklediğimiz bu dönemde yeni yeni ipuçları aramaya koyuluyor ve çeşitli referanslar bulmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde ise tam da bu yaşandı. Geldiğimiz noktada birçok kişi oyunun logosunun güncellendiğine dair çeşitli referanslar buldu ve yeni logo da gün yüzüne çıktı. Bu gelişmenin ardından gözler tekrardan remaster sürümüne çevrildi. Bu logoda ise birkaç değişikliğin söz konusu olduğu belirtiliyor.
 
Perde arkasında geliştirildiğine inandığımız yeni sürümü şu anda birçok kişi bekliyor ve artık oyuncular birçok platformda oyunun yer bulmasını istiyor. Bu zamana kadar emülatörler üzerinden oynanan yapımın yeni bir sürümünü hem PC oyuncuları hem de yeni nesil konsol oyuncuları deneyimlemek istiyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Red Dead Redemption Rockstar Take2
Slender: The Arrival, 10. Yılına Giriyor: Grafik Güncellemesi Geliyor Slender: The Arrival Geliştiricisi S: Lost Chapters Adlı Korku Oyununu Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

30.7.2023 13:43:29

0
Her yıl 2-3 kere haberini gördüğüm için pek umudum yok ama bu sefer gerçek çıkar umarım. Emülatör ile sorunsuz oynayanlar var ama resmi olarak gelmesi çok iyi olur.

BSC Misafiri

30.7.2023 11:10:17

0
50 Euro olmaz TR Steam'de yav, boşuna mı sanal kart o bu buğraşıp TR Steam'de kaldım ben :) Daha ucuz olur kaparız, feda olsun 3.5 iş saatim.

İhsanblack02

29.7.2023 21:32:44

+1
1500tlyi görünce
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

BSC Misafiri

29.7.2023 20:09:59

0
Gel steam'e pre-order basacağım, feda olsun yiğidim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Dead Redemption
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız