Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skyrim Special Edition'ın DLC Boyutundaki Fan Yapımı Mod için Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Aksiyon rol yapma oyunu The Elder Scrolls V: Skyrim için DLC boyutundaki fan yapımı genişletme modunun arkasındaki ekip yeni bir fragman yayınladı. 6 dakikalık bu fragman içerisinde çeşitli anlatımlar, ortamlar ve daha fazlası bizleri bekliyor.
 
Bu tarz modlar oyuncuları tekrardan geri getiriyor
 
 
 
Apotheosis adlı bu mod, Skyrim'in orijinal sürümü için bir fan genişletmesi olarak başladı. Ancak ekip zamanla kararlarını değiştirerek Skyrim Special Edition'a bir mod yayınlama yoluna girdi. Apotheosis modu Planes of Oblivion ve Dreamsleeve bölgeleri arasında geçen karanlık bir fantezi ortamını bizlere sunmayı hedefliyor. Ayrıca hikaye açısından zengin ve ilgi çekici tasarımıyla geliyor.
 
Geliştirici ekibin belirttiğine göre genişletme içerisinde yer alan hikaye anlatımı, görevler ve çevre tasarımı oyuncuların dikkatini çekecek türden. Yapacağınız hamlelerin karşılığını bulabileceğiniz mod içerisinde oyunculara geniş bir özgürlük verilmek isteniyor. Ayrıca ekip, hikaye görevlerine bağlı olarak bazı oyun mekaniklerini de geliştiriyor. 
 
The Elder Scrolls: Apotheosis adlı bu modun 2025 yılı içerisinde yayınlanması planlanıyor. Dolayısıyla bekleyecek uzunca bir vakit var. Öte yandan mod için yayınlanan yeni fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
Apotheosis mod fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon macera rpg hikaye
SEGA, Angry Birds Geliştiricisi Rovio'yu Satın Aldı Like a Dragon Gaiden, 2024'te Çıkış Yapacak Infinite Wealth'in Demosunu İçerecek

JackTim

21.8.2023 09:39:22

0
Haber bakmaya geliyoruz buraya alooooo iyice nexusmod'a çevirdiniz buraya.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız