Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skyrim Special Edition için Yaratıkları Elden Geçiren HD Doku Paketi Yayınlandı

 
 
Mod geliştiricisi 'TREBoy', The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition sürümü için tüm canlıları / yaratıkları elden geçiren yapay zeka destekli HD Doku Paketi yayınladı. Yayınlanan bu paketin iki sürümü bulunuyor. İlk sürüm orijinal dokuları iki kat daha iyi hale getirirken ikinci sürüm bu dokuları dört kat daha iyileştiriyor.
 
Orijinal dokuların sanat tarzını koruyor
 
 
 
Yayınlanan yeni HD Doku Paketi, AI tekniklerini kullandığından dolayısıyla orijinal dokuların sanat stilini koruyor. Bu paketin 4 GB VRAM'e sahip ekran kartlarında performans sorunlarına yol açtığı belirtiliyor bu yüzden geliştirici daha iyi bir performans elde etmeniz için 8 GB ve üzeri bir ekran kartı öneriyor.
 
Bu HD Doku Paketini aşağıda verdiğimiz linkten indirebilirsiniz. Ne yazık ki mod geliştirici herhangi bir karşılaştırma videosu paylaşmadı. Bununla beraber bazı canlılar / yaratıklar için yeni dokuları gösteren bazı ekran görüntüleri paylaşıldı. Bunları aşağıdan görebilirsiniz.
 
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon macera rpg hikaye
Assassin's Creed Mirage için Geliştirilen Giysi Bıçak Darbelerini Hissettiriyor İki Buçuk Yılın Cyberpunk 2077'nin Steam İncelemeleri Artık "Çok Olumlu"

metOO93

18.7.2023 08:25:54

0
Şu oyunun yakasını bırakın da yenisini yapsınlar artık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız