Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fan Yapımı TES IV: Oblivion Remake için 20 Dakikalık Oynanış Görüntüsü Yayınlandı

 
 
Açık dünya aksiyon rol yapma oyunu The Elder Scrolls IV: Oblivion için fan yapımı yeni bir sürüm geliyor. Remake olarak karşımıza çıkmayı hedefleyen yeni sürüm Skyrim'deki modlama ekibi tarafından geliştiriliyor. Şimdi ise oyunun 20 dakikalık oynanışını gösteren yeni bir video yayınlanmış durumda.
 
Video içerisinde meşhur görev yer alıyor
 
 
 
20 dakikalık oynanış videosu içerisinde Oblivion'un en ikonik yan görevlerinden biri olan Ork Mazoga görevi yer alıyor. Bu oynanış videosu bu projenin en son sürümünden olduğundan oyunun şu anda nasıl göründüğüne dair bir fikir verebiliyor. 
 
Mod ekibi The Elder Scrolls IV: Oblivion'ı yeni nesil oyuncularla buluşturmayı amaçlıyor. Aynı zamanda serinin uzun süredir hayranı olan oyunculara yeni bir deneyim sunmayı hedefliyor. Bu mod aynı zamanda hem Skyrim Legacy Edition'ı hem de Skyrim Special Edition'ı destekliyor. 
 
Geliştirilme aşamasında olan bu modun içeriği tamamen opsiyonel olacak. Yani oyuncular hangi özellikleri kurmak istediklerini seçebilecek. Mod içeriğinde çevre düzenlemesi, iç mekan yenilikleri, yeni şehir tasarımı, silah/zırh yenilikleri ve çok daha fazla geliştirme yer alacak.
 
Modun 2025 yılında yayınlanması bekleniyor. 
 
İşte 20 dakikalık oynanış görüntüsü
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon macera rpg hikaye
Haftanın Olayı: Starfield Giriş Ekranı ve Gamescom Türkiye Oyun Standları Path of Exile 2 için 13 Dakikalık Demo Görüntüsü Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız