Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silicon Knights 4 Milyon Dolarlık Yardım Aldı


 
     Eternal Darkness: Sanity's Requiem adlı oyunları ile Gamecube'de mükemmel bir iş çıkaran ve büyük takdir toplayan Silicon Knights, Xbox 360'a özel geliştirdiği Too Human'da aynı başarıyı tekrar edememişti.
 
     Bu hayal kırıklığından sonra Too Human 2 projesinde yoğunlaştığı söylenen stüdyonun yeni projesi için çalışmalar devam ederken Kanada Hükümetinin firmaya 4 milyon dolarlık destek sağladığı açıklandı.
 
     Bu destek ile birlikte önümüzdeki  2 ila 5 yıl arası sürecek projede 65 yeni iş pozisyonu açılacak. Şu an yeni projenin ne olduğu bilinmiyor, zaten firmanın da politikası bu yönde.
 
      Silicon Knights başkanı Denis Dyack "Bizim endüstrimizde doğru zaman gelinceye kadar hiçbir şey duyurmamak konusunda dikkatli olmak zorundasınız"sözleriyle de bunu destekledi. Dyack, tek söyleyebileceğinin bu projenin bu nesile ait yüksek kalitede bir yapım olduğunu da sözlerine ekledi.
 
     Ülkemizde de oyun yapımcılarına bazı destekler sağlansa da 4 milyon dolar gibi bir miktardan bahsetmek bile hayal.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak too human 2 action adventure xbox 360 Kanada Ekonomik destek Silicon Knights
"Subcontroller"ın Resmi Adı Değişti Monster Hunter 3'ten Yeni Online Quest'ler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Too Human 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız