Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silicon Knights'ın The Ritualyst'i İptal Olmuş

Silicon Knights'ın çöküş süreci Too Human'ın başarısızlığı ile bağlamıştı
 
      Legacy of Kain: Blood Omen, Too Human, Metal Gear Solid: Twin Snakes, Eternal Darkness: Sanity's Requiem gibi oyunların geliştiricisi Silicon Knights son olarak karşımıza X-Men: Destiny ile başarısız bir performans sergilemişti. Firmanın ayrıca bir oyununun da iptal edildiği ortaya çıktı.
 
      2005 yılında Silicon Knights ve SEGA yeni bir oyun geliştirilmesi konusunda anlaşma imzalamıştı. The Ritualyst adlı korku oyunu üzerinde anlaşan iki firmanın bu planı malesef suya düşmüş. Bunun nedeni ise yayıncıların oyundan beklentilerinin düşmesi.
 
      Ortaya çıkan bilgilere göre Sega bu oyundan beklentileri düşünce The Ritualyst'in haklarını THQ'ya satmış. Kanadalı geliştirici Silicon Knights'ın 2008 yılında piyasaya çıkardığı Too Human'ın başarısız olması sonucunda ise THQ'nun The Ritualyst'ten beklentileri düşmüş ve oyun tamamen iptal edilmiş.
 
      Analistlerin 2.8 milyon satmasını bekledikleri The Ritualyst'in bir korku oyunu olması heyecan verici; çünkü Silicon Knights daha önce Eternal Darkness: Sanity's Requiem ile çok büyük bir başarı yakalamıştı. Bu nedenle The Ritualyst'in iptal edilmesi üzücü bir durum.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak siliconera The Ritualyst action adventure korku SEGA THQ
Vita'nın işlemcisi IBM-Sony-Toshiba Üçlüsünden Zelda: Skyward Sword Gameboy'da Nasıl Olurdu?

clubberkay

29.12.2011 14:43:17

0
iyi bi haber daha.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Too Human 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız